Aktywne Wpisy

piururo +234
Myślałem, że mnie to nie spotka, że takie rzeczy to głównie w mediach, ale jednak. Mam jedno mieszkanie, które obecnie wynajmuję (bo w przyszłości planuję tam zamieszkać) i obecni lokatorzy przestali po prostu płacić. Ojciec, matka i dziecko. Płacili przez rok, teraz rzucili oboje robotę i ch**. Przez jakiś czas gość jeszcze odpowiadał na SMSy, że on znajdzie jeszcze pracę, żeby nie przesadzać itp. i że zapłaci, a już prawie 3 miesiąc

raven4444 +13
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

https://wykop.pl/wpis/74112637/mirek-wykluczony-z-wykopaki-mimo-5-prob-skomplemen
XD
#wykopaka #tworczoscwlasna
źródło: obraz_2023-12-13_085416408
PobierzNo jak, wosk przecież nawiązuje, bo odbiorca ma Mustanga! xDDD
To zwykły dzban jest ten gość, właśnie mi się przypomniała argumentacja dlaczego fabia to najlepsze auto xD 1.0 ... XD
źródło: 4ADFEBAD-FD90-47E7-ACB5-2ABEB0B50C9A
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/21010275/tl-dr-wykopoczta-od-antyperspirant-nie-polecam-ʖ-
Ten z teraźniejszej afery to patrząc po jego postach osoba w spektrum autyzmu, która myśli że jest świetna w trollowaniu innych (jak sam świetnie to wskazałeś), niemniej jednak jego posty są bardzo
Co mnie dziwi to to, że organizatorzy przepuścili tego fabiarza. Mikro omiatam wzrokiemi, nie czytam afer i przepychanek, a mimo to jego nick mignął mi kilka razy i kojarzyłem go z trollowaniem.
Ponad 300 osób brało udział w tej edycji jak mnie pamięć nie myli, dokładne sprawdzenie wszystkich profili przez 4 osoby by zajęło kupę czasu, a i