Wpis z mikrobloga

#blablacar #p0lka #gorzkiezale

Ehhh co z tymi p0lkami jest nie tak? Wrzuciłem przejazd na blablacar jako kierowca, p0lka zaklepała miejsce. Co prawda przyszła punktualnie ale wpakowała się od razu na tył. Nikt z nami nie jechał, więc już to było trochę dziwne ( blablacar to nie uber, płaci 40 zł za przejazd 300 kilometrów i oczekuje samochodu z szoferem XD ) Bywa, może zmęczona jest i spać chce iść, było już późnawo. No nic bardziej mylnego, całą drogę siedziała w telefonie XD No trudno. Z resztą po drodze mamy zgarnąć jeszcze jednego pasażera. Jedziemy z miasta A do miasta B z przystankiem pod miastem A, żeby zgarnąć jeszcze jednego pasażera. p0lka siedzi z tyłu nic nie mówi. Jechałem autostradą z prędkością autostradową czyli 140 co jest przepisowe. Przyjeżdżam do miasta B, podwożę p0lke pod dom, żeby nie musiała się tłuc przez pół miasta w środku nocy. Generalnie przez całą drogę nie mówiła, że jej coś nie pasuje a na drugi dzień dostaje ocene 3/5 bo " jazda nie była bezpieczna i samochód był w nienajlepszym stanie" (mam boczną szybę podklejoną na taśmę, bo coś pękło w środku i nie miałem jeszcze czasu tego naprawić). Kurde mogła powiedzieć, że jej coś nie pasuje i pojechać pociągiem. Od dziś nie zabieram kobiet blablacarem. Jakoś faceci nie mają problemu, a p0lka wsiada do półdarmowego środka komunikacji i bóg wie czego oczekuje. Ehhh musiałem się wyżalić bo mam same oceny 5/5 i boli mnie ta 3.
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jest_agrest-nie_ma Tak samo jak ty nie rozumiesz, że są ludzie, którzy lubią zapłacić za transport i się zająć sobą bez szkody dla kierowcy.

Ale masz rację. Bez sensu już ciągnąć ten wątek. Z mojej strony EOT, bo jestem tu tylko wyzywany za to, że nie boję się pisać co myślę. ¯\(ツ)/¯

Szerokości!
  • Odpowiedz
@jest_agrest-nie_ma: Jak ja jechałam ostatnio to był kierowca+ 2 innych facetów z BlaBlaCar i ja xd. I nikt się kompletnie nie odzywał, ale to zła p0lka bo nie lubi paplać bez sensu xd. Jakby ci się trafiła gaduła to też byś narzekał. Szkoda tylko, że mnie nikt pod same drzwi nie odwozi( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale pewnie p0lka była ładna i liczyłeś na coś więcej
  • Odpowiedz
@arsze_nick: pozwolę sobie zacytować Twój komentarz:

Ja jestem brzydka, ale miła i szczupła

Nie wiadomo czy szczupła ale miła nie jesteś. Dojrzała zresztą też nie, umysł zamknięty jak u mizogina. Doczytaj komentarze, a potem przemyśl co napisać.
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: Już cały profil prześwietlony dla jednej wypowiedzi xd. Wykopki to naprawdę podludzie, strach z takimi BlaBlaCar jeździć xd. Się nie dziwię tej lasce, że się wolała nie odzywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@arsze_nick: wystarczy kilka ostatnich aktywności, żeby zobaczyć czy ma się do czynienia z trollem albo fanem patostreamów.
Zamiast przeczytać do czego pije OP i przemyśleć to włączyła Ci się od razu oblężona twierdza i podałaś przykład nieadekwatny.
  • Odpowiedz
@jest_agrest-nie_ma: ja tam właśnie wolę z kobietami jeździć ( ͡° ͜ʖ ͡°) zdarzało się, że na mnie leciały. Albo na auto XD not sure. Ale mam żonę i olewam małolaty za to zdarzyło mi się jechać z przegrywami co mówili coś o blackpill, o chadach ze p0lki skaczą na kutangach i ogólnie ze na 100% moja skacze teraz na kutandze i jestem beta bankomatem i orbiterem.
  • Odpowiedz