Aktywne Wpisy
damianooo8 +547
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +87
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 48.9% (1225)
- Nie 51.1% (1280)
Ehhh co z tymi p0lkami jest nie tak? Wrzuciłem przejazd na blablacar jako kierowca, p0lka zaklepała miejsce. Co prawda przyszła punktualnie ale wpakowała się od razu na tył. Nikt z nami nie jechał, więc już to było trochę dziwne ( blablacar to nie uber, płaci 40 zł za przejazd 300 kilometrów i oczekuje samochodu z szoferem XD ) Bywa, może zmęczona jest i spać chce iść, było już późnawo. No nic bardziej mylnego, całą drogę siedziała w telefonie XD No trudno. Z resztą po drodze mamy zgarnąć jeszcze jednego pasażera. Jedziemy z miasta A do miasta B z przystankiem pod miastem A, żeby zgarnąć jeszcze jednego pasażera. p0lka siedzi z tyłu nic nie mówi. Jechałem autostradą z prędkością autostradową czyli 140 co jest przepisowe. Przyjeżdżam do miasta B, podwożę p0lke pod dom, żeby nie musiała się tłuc przez pół miasta w środku nocy. Generalnie przez całą drogę nie mówiła, że jej coś nie pasuje a na drugi dzień dostaje ocene 3/5 bo " jazda nie była bezpieczna i samochód był w nienajlepszym stanie" (mam boczną szybę podklejoną na taśmę, bo coś pękło w środku i nie miałem jeszcze czasu tego naprawić). Kurde mogła powiedzieć, że jej coś nie pasuje i pojechać pociągiem. Od dziś nie zabieram kobiet blablacarem. Jakoś faceci nie mają problemu, a p0lka wsiada do półdarmowego środka komunikacji i bóg wie czego oczekuje. Ehhh musiałem się wyżalić bo mam same oceny 5/5 i boli mnie ta 3.
Ale masz rację. Bez sensu już ciągnąć ten wątek. Z mojej strony EOT, bo jestem tu tylko wyzywany za to, że nie boję się pisać co myślę. ¯\(ツ)/¯
Szerokości!
Nie wiadomo czy szczupła ale miła nie jesteś. Dojrzała zresztą też nie, umysł zamknięty jak u mizogina. Doczytaj komentarze, a potem przemyśl co napisać.
Zamiast przeczytać do czego pije OP i przemyśleć to włączyła Ci się od razu oblężona twierdza i podałaś przykład nieadekwatny.