-moje wejście do sejmu w 2027 roku -rozliczenie wiadomo kogo, -wprowadzenie zmian w prawie co do wiadomych rzeczy -podwyższenie wieku emerytalnego, -inwestycje w polskie technologie i zwiększenie dóbr produkowanych na terenie polski, -stabilizacja na rynku nieruchomości,
@jmuhha: Rozliczenia Pisu,uszczelnienia polityki migracyjnej do Polski,naprawienie funduszy spolecznych,rozmów z UE ale nie przyjmowania służalczej roli
@jmuhha: czekaj, Ty od Tuska oczekujesz: "zakonczenie wojny na ukrainie" ? Jak od niego ma to zależeć? To można to tak ustawą w polskim sejmie? ( ͡°ʖ̯͡°)
@jmuhha: szczerze to boję się tylko tego, że Tusk zapomni o Polsce wschodniej i miastach powiatowych a skupi się na Polsce zachodniej i dużych miastach jak to miało miejsce w latach 2007-2015. Do tego martwi mnie to, że mogą zaorać pomysł CPK, oby tak nie było bo to chyba jedna z ważniejszych inwestycji w skali kraju w XXI wieku.
@jmuhha: podwyższenie kwoty wolnej od podatku, zlikwidowanie podatku belki, konstruktywnych rozmów z UE a nie ciągłych przepychanek, poprawienia relacji zagranicznych
W komentarzu możecie dodać do siebie krótką notkę do tego czego oczekujecie od nowego rządu i czego spodziewacie się w następnych latach.
#sejm #jmuhha #tusk #wybory #polityka
źródło: 56456
Pobierz-rozliczenie wiadomo kogo,
-wprowadzenie zmian w prawie co do wiadomych rzeczy
-podwyższenie wieku emerytalnego,
-inwestycje w polskie technologie i zwiększenie dóbr produkowanych na terenie polski,
-stabilizacja na rynku nieruchomości,
A nie czekaj.
60k kwoty wolnej od podatku
Do tego martwi mnie to, że mogą zaorać pomysł CPK, oby tak nie było bo to chyba jedna z ważniejszych inwestycji w skali kraju w XXI wieku.
DIVIDE ET IMPERA.
DAJECIE SIE ROZGRYWAC JAK PIONKI HAHA