Aktywne Wpisy
Goronco +342
7 lat temu zostałem niemal zmuszony do zostania chrzestnym. Szantaże, awantury rodzinne i ataki ze wszystkich stron, bo to przecież ja robię problem i odmawiam maluszkowi. Niestety, uciąłem się. A może i stety ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Szczupix37 +285
Do byście zrobili w takiej sytuacji?
W komentarzu najbardziej plusowane propozycje gentlemanów xD
Ale @WielkiPowrut88 ci przyjdzie się pultać xd
@Goronco: w dokładnie takiej pewnie zakup drugiego mieszkania na buda2%, żeby każde spłacało swoje i w razie czego było zabezpieczone. A jak nie to formalizacja związku i legalna wspólna spłata.
@Goronco: Twojej mamy.
A po 8 miesiącach spłacać razem kredyt ;-)?
Jak mnie #!$%@? takie cioty, bez szacunku do siebie to jest #!$%@? mac niepojęte
Rozumiem że byłoby ci ok, jakbym wynajął komuś tą chatę którą kupiłem, a z różową najmowal od jeszcze kogoś innego? xD
No i poza tym tak samo jak u ciebie
Koszt ekonomiczny i potrzebę mieszkanie gdzieś rozumiem i akceptuję. Nie wiem tylko jak można się zabezpieczyć w takim przypadku