Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +102
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
tomilipin +508
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

#manifest #ciekawostki #samoloty #policja
@Naproksen: no to wszystko jasne, ja myślałem, że wpadli w Wormhole
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A co jeżeli z tym samolotem wydarzyło się to samo co z lotem 828 z Manifest?
Podroż w czasie? Einstain o tym mówił.
@Mozolny_Szturm12: Zawsze można zrobić oba rozwiązania, fizyczne monitorowanie na
W sumie to nie jest porwanie, bo wtedy pilot szybko zmienia kurs o 3 stopnie aby na ziemi wiedzieli, co się dzieje. Wtedy powoli zbiega z
@Mozolny_Szturm12: Po wylądowaniu, operator nie istniał już, dlatego nie mieli też sygnału, a oni nie mieli zasięgu jak doszło do turbulencji więc operator widział ostatni sygnał tylko na lotnisku przed wystartowaniem.
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
z mh370 są tylko dane jak znika z radaru, a radar jest bardzo słaby, dlatego w samolotach są transpondery co nadają sygnał na ziemie, ale pilot może go wyłączyć, a nagrania z satelity to nie znam się na tym, ja tylko wiem jak transponder działa i radar. Nie wiem, czy samolot łączy się z satelitami, ale musi, aby ludzie mieli internet.