Aktywne Wpisy
bArrek +50
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
TheSznikers +129
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
Nie wyobrażam sobie być teraz 20-23 letnim chłopem, gdzie moim rówieśniczkom wyprano łeb i wmówiono, że mają być teraz nowoczesne, postępowe. Imprezować, chlać i pruć się na prawo i lewo, bo s--s to sport, a długotrwała relacja jest męcząca psychicznie i zaboboniarska xD
Umówmy się, obecni 25-30 latkowie pamiętają jeszcze, jak social media raczkowały, a tindera to wiele z nich nie zdążyło założyć, bo poznało kogoś w naturalny sposób dużo szybciej.
Obecnie Julkę wanna be influencerkę aka zdjęcie na insta sprzed lustra z zasłoniętą połową ryja iphone'm, ale gołym bebechem i cycami, zabierasz do maka na 2forU a potem zajeżdżasz do lasu, odpalasz z nią jointa i dymasz w aucie i ona jest spełniona, to była romantyczna przygoda jej życia.
Mam 27 lat i większość moich rówieśników (w tym ja) jest w normalnych związkach. Ale mam też 22 letniego kolegę, niepasujący do pokolenia Z, obrotny i zdolny. I co? Może ręce rozłożyć, bo ze sporadycznym dymaniem problemu nie ma, ale on chciałby w końcu poznać kogoś wartościowego i graniczy to z cudem xD Można powiedzieć że to on jest dymany, a nie on dyma.
Jeśli ktoś mi wytknie, że to boomerskie gadanie, bo "każdy dojrzewa", to niech się palnie, bo nie widzieć różnicy między pokoleniem 90 i 00, to trzeba chyba żyć w szklanej kuli.
#julka #p0lka #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #s--s #takaprawda #stulejacontent #bekazpodludzi
@Kopyto96: Na pewno nie wyglądacie źle i jesteście w dużo lepszej sytuacji niż stuleje i przegrywy. Czyli
@Kopyto96: Ludzie z takim podejściem po prostu najbardziej rzucają się w oczy i najwięcej się o nich mówi ale nie zmienia to faktu, że jest cała masa
Genralizujesz, problemu nie ma, blabla
to tak jakby wszystkie zmiany na świecie określić "aj gadanie".