Wpis z mikrobloga

• 0
@programista15cm: tworzysz na początku umowę gdzie obie strony mogą wypowiedzieć na miesiąc przed wyprowadzką.

Kilka dni po tym jak już się zorientujesz że nic nie ugrasz z nią bo nie chcę spędzać czasu razem na wyjazdach lub w kolejnych etapach wrzuci cię do friendzone itd.

Mówisz dziewczynie że masz remont do zrobienia i kończysz umowę i dajesz jej 1 miesiąc na wyprowadzkę.
  • Odpowiedz
  • 0
myślę że w glebi siebie będziesz czuł że nawet jeśli to poleciala na desperata i to wypłynie

@programista15cm: niekoniecznie,
Są szare myszki co wybrały np źle studia, coś się im nie udało, skoro masz słaba mordę to musisz nadrobić innymi rzeczami, więc mają mieszkanie u ciebie i ci płacą za wynajem,gdzie tu jest bycie desperatem?
Ja widzę same plusy bo masz ciągły napływ nowych kobiet na twoich zasadach,
Które mimo
  • Odpowiedz
  • 1
I pewnie szybko się z niego wyniosą, znajdując sobie inne lokum.

@daro1: i co mnie to obchodzi, jak masz mieszkanie w dobrym miejscu to masz kilkadziesiąt zapytań o wynajem na ogłoszenie, znajdziesz kolejną

O ile w ogóle masz miękkie skille społeczne i potrafisz się socjalizować a do tego jeszcze jesteś ich rówieśnikiem lub co najwyżej kilka lat starszy. W przeciwnym przypadku to nawet nie będzie towarzystwo dla Ciebie.

@daro1
  • Odpowiedz
  • 0
która skorzysta z programu "mieszkanie za pomówienie". Brak profitu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@hoodoovoodoo: jeśli podnajmujesz jej tylko pokój to ci nie może zabrać mieszkania,
Przecież nie jest samotną matką więc nie jest chroniona

Dodatkowo montujesz
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: co do umowy się zgadzam.
I co do tego że z resztą się nie zgadzam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To jest mega desperackie i to po prostu będzie czuć. Zamiast nadrobic social skille i inner game - przestać być zakompleksiona piz deczko to tworzysz gierke.

Jeśli myślisz ze zdrowa na umyśle, dojrzała emocjonalnie osoba poleci na kogoś toksycznego to grubo się mylisz
  • Odpowiedz