@programista15cm: tworzysz na początku umowę gdzie obie strony mogą wypowiedzieć na miesiąc przed wyprowadzką.
Kilka dni po tym jak już się zorientujesz że nic nie ugrasz z nią bo nie chcę spędzać czasu razem na wyjazdach lub w kolejnych etapach wrzuci cię do friendzone itd.
Mówisz dziewczynie że masz remont do zrobienia i kończysz umowę i dajesz jej 1 miesiąc na wyprowadzkę.
myślę że w glebi siebie będziesz czuł że nawet jeśli to poleciala na desperata i to wypłynie
@programista15cm: niekoniecznie, Są szare myszki co wybrały np źle studia, coś się im nie udało, skoro masz słaba mordę to musisz nadrobić innymi rzeczami, więc mają mieszkanie u ciebie i ci płacą za wynajem,gdzie tu jest bycie desperatem? Ja widzę same plusy bo masz ciągły napływ nowych kobiet na twoich zasadach, Które mimo
@programista15cm: jak wyżej. Właściciel wypowiada umowę bo Julka nie chce się z nim przespać. Julka o tym pisze w mediach społecznościowych moim zdaniem słusznie akurat i po spermiarzu
I pewnie szybko się z niego wyniosą, znajdując sobie inne lokum.
@daro1: i co mnie to obchodzi, jak masz mieszkanie w dobrym miejscu to masz kilkadziesiąt zapytań o wynajem na ogłoszenie, znajdziesz kolejną
O ile w ogóle masz miękkie skille społeczne i potrafisz się socjalizować a do tego jeszcze jesteś ich rówieśnikiem lub co najwyżej kilka lat starszy. W przeciwnym przypadku to nawet nie będzie towarzystwo dla Ciebie.
@adamsowaanon: co do umowy się zgadzam. I co do tego że z resztą się nie zgadzam ( ͡°͜ʖ͡°)
To jest mega desperackie i to po prostu będzie czuć. Zamiast nadrobic social skille i inner game - przestać być zakompleksiona piz deczko to tworzysz gierke.
Jeśli myślisz ze zdrowa na umyśle, dojrzała emocjonalnie osoba poleci na kogoś toksycznego to grubo się mylisz
Kilka dni po tym jak już się zorientujesz że nic nie ugrasz z nią bo nie chcę spędzać czasu razem na wyjazdach lub w kolejnych etapach wrzuci cię do friendzone itd.
Mówisz dziewczynie że masz remont do zrobienia i kończysz umowę i dajesz jej 1 miesiąc na wyprowadzkę.
@programista15cm: niekoniecznie,
Są szare myszki co wybrały np źle studia, coś się im nie udało, skoro masz słaba mordę to musisz nadrobić innymi rzeczami, więc mają mieszkanie u ciebie i ci płacą za wynajem,gdzie tu jest bycie desperatem?
Ja widzę same plusy bo masz ciągły napływ nowych kobiet na twoich zasadach,
Które mimo
@garibaldi1870: co masz na myśli?
@adamsowaanon: mam z 30m widoczny defekt mordy nie musisz mi tego tłumaczyć XDDDD
@adamsowaanon: tutaj
@mascarponie: ogromna część normalnych nie korzysta z tego chłamu tindera,
@daro1: i co mnie to obchodzi, jak masz mieszkanie w dobrym miejscu to masz kilkadziesiąt zapytań o wynajem na ogłoszenie, znajdziesz kolejną
@daro1
@adamsowaanon: która skorzysta z programu "mieszkanie za pomówienie". Brak profitu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hoodoovoodoo: jeśli podnajmujesz jej tylko pokój to ci nie może zabrać mieszkania,
Przecież nie jest samotną matką więc nie jest chroniona
Dodatkowo montujesz
I co do tego że z resztą się nie zgadzam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest mega desperackie i to po prostu będzie czuć. Zamiast nadrobic social skille i inner game - przestać być zakompleksiona piz deczko to tworzysz gierke.
Jeśli myślisz ze zdrowa na umyśle, dojrzała emocjonalnie osoba poleci na kogoś toksycznego to grubo się mylisz