Wpis z mikrobloga

• 0
@adammonster: Jest na Emuparadise, tylko jeszcze musisz sobie workaround script ogarnąć, żeby stamtąd pobierać (wygoogluj "emuparadise workaround script).

Btw., nie wiem z jakiego powodu szukasz wersji na PSX, ale jeżeli tym powodem jest dodatkowy content, to wersja z DSa jest najbardziej kompletna.
  • Odpowiedz
  • 0
@Zwanek: Szukam wersji fizycznej na PSX, przeglądałem eBay ale niektóre oferty wydają mi się fejkowe. Jeśli nie znajdę będę musiał zaopatrzyć się w wersję na DS ale zależy mi bardziej na PSX.

Edit: Ponieważ chcialbym to ograć na telewizorze crt i dodatkowo mieć w kolekcji gier na PSX.
  • Odpowiedz
  • 1
@adammonster: Rozumiem. No to powodzenia w poszukiwach, bo z grami z plejki różnie bywa. Polecam ogarniać OLX regularnie, bo tam często można stare gierki poniżej ceny rynkowej wyrwać, tylko potrzeba wytrwałości.
  • Odpowiedz
Szukam wersji fizycznej na PSX, przeglądałem eBay ale niektóre oferty wydają mi się fejkowe

@adammonster: square enix wupuszczał jeszcze reprinty tych gier w chyba takich pudełkach, z tym że płyty nie są już w czarnym kolorze
  • Odpowiedz