Aktywne Wpisy

opinel +55
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
AmarenoMORENO_00 +125
Obawiam się , że niebawem trzeba będzie s--------ć z Polski ale już nie przez kijowe ZAROBKI lecz przez p----------e CENY rodem z p---y...
#takaprawda #zalesie
#takaprawda #zalesie
źródło: temp_file6802860228914502483
Pobierz

A jak ktoś nie rozumie problemu. Ratowników na obiekcie nigdy nie jest za dużo. Do tego w ramach obowiązków raczej nie mają wpisanego odśnieżania terenu przed obiektem.
Jakby ktoś spytał skąd wiem, że to byli ratownicy?
Obaj panowie mieli założone kurtki z napisem ratownik. Dodatkowo kolega po lewej miał ją rozpiętą i miał koszulkę ratownika z imiennikiem. Obsługa obiektu ma zupełnie inne ciuchy.
#wroclaw #ratownictwo
źródło: 20231202_093005
PobierzPoza tym na pewno pracownik porozumiał się ze swoim pracodawcą i poprosił o te obowiązki. #shitwykopsays
Zwyczajnie wiem, że ratowników na zmianie zawsze było tylu, żeby jeden był na przerwie. Tutaj widzę dwóch.
Ratownik ma być na obiekcie i pilnować ludzi którzy pływają, a nie dymać przed wejściem. Naprawdę uważasz, że skoro jest zima to jeden z większych obiektów w mieście nie powinien być na nią gotowy? Tam powinni
@Darth_Gohan: jak tam woda i temperatura na hali rekreacyjnej, da sie wytrzymać czy nadal zmarzlina?
Przez ostatnie 15 lat nic się
Ich praca polega na czymś zupełnie innym. Mają pilnować ludzi na basenie. Analogii z lekarzem widzę, że nie dałeś rady zrozumieć. Więc jeszcze raz. Jak będziesz pracował w jakimś budynku na danym stanowisku to znaczy, że jak cię
#wellbeing !
Nie wiemy ilu jest ratowników na obiekcie. Nie znamy sytuacji.
... Zaproponuj programistom odśnieżanie, spora część uzna że to dobry sposób na przerwę.
@wiecejszatana A spora Cię wyśmieje. Programiści mają problem, żeby taski dobrze przeciągać na boardzie, a Ty mi będziesz mówić, że spokojnie wyjdą poodśnieżać xD Już to widzę.
@teslamodels Jak jest zimno to jest mniej ludzi? Sauna i basen akurat są zawsze zawalone