Aktywne Wpisy
SmugglerFan +118
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
thorgoth +104
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
• kobiety wolą umięśnionych facetów zamiast 50 kg fletów
• kobiety wolą inteligętnego mężczyzne zamiast wykopka z poziomem intelektualnym debila
• laski wolą wysokich zamiast wzrost max 170cm w butach na obcasie
• kobiety wolą mężczyzn ze zdrową skórą i pięknymi włosami zamiast zakolaków
• wolą zaradnych mężczyzn zamiast wykopka wypłata max 3000 PLN
• przystojny czarny typ > biały z co drugim czarnym zębem
• preferują #yebaka zaszczepionych na covid
• wolą siuraxa >18cm zamiast małej kuśki 13cm z serkiem feta
• wysportowanych mężczyzn zamiast gr00basów z podwójnym podbródkiem
• dobrze ubranych zamiast kolaboracji Fruit Of The Loom x Cotton World
• dbających o higienę zamiast inceli prysznic co 5 dzień
Podejmuje decyzje o byciu urażonym
Nie może być tak że polka mogąca przebierać w partnerach nie wybiera antyseksualnego wykopka ヽ( ͠°෴ °)ノ
#pieklomezczyzn #blackpill #p0lka #niebieskiepaski
@iluvmypickle: Mając 13 cm ptaszka i tak ma się większego niż 50% facetów. 18 cm to już chyba większy niż u 99% chłopa.
Wcale tak nie jest że na wykopie jest pełno relacji z 'prób' które kończą się wyśmianiem, zażenowaniem ale olaniem. Taka jest rzeczywistość brzydkiego faceta normiku/oski. Co z tego że jestem w miare towarzyski i mam znajomych, jak kobiety i tak szukają sobie kogoś lepszego od siebie wyglądem do seksu
1. Kobieta wprost powiedziała że jestem meh i chciałaby poznać mojego kumpla.
2. Klasyka w zbiorach 2+ dziewczyn, po odejściu śmiech.
3. Każde odrzucenie 'szukam kogoś innego', po czym dowiaduje się że ma bad boya albo chada XD
Dwa, taka konkluzja śmierdzi na kilometr złośliwą ironią, niczego nie rozwiązując. Trzy, wiosek z tego taki by mieć wywalone na takie kobiety. Lepsza samotność lub bycie gejem niż żyć z kobietą która Cię nie akceptuje.