Aktywne Wpisy
marian1881 +284
Skradziono dziś przyczepę gastronomiczną należącą do stowarzyszenia prowadzącego świetlicę dla dzieciaków (Serduszko dla Dzieci).
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Nikt ci nie każe kupować, sam nie kupię, ale zrozum wykopku że to jego praca i jakoś na chleb zarobić musi
@Oskaros: Oczywiście, że tak ''wykopku''. Tak bo Friz z dzieckiem głoduje i grozi im eksmisja, ty w ogóle typie czytasz co piszesz XD Jego praca którą spienięża już na naprawdę multum różnych sposobów zaś internet miał być oponentem do telewizji.
@Oskaros: Tak ku...a za darmo, jeszcze męczenników z nich zrób. Nikt nie dostał 10 odcinków za darmo zwłaszcza w czasach kiedy yt blokuje wtyczki do adblocka a reklamy zdarzają się w środku piosenek nawet, poza tym to nie jest tak, że również chociaż płacisz im swoim czasem generując liczby które później oni przedstawiają na przykład temu
A co do zdania ,,idąc tym tropem” to jest totalnie z p---y, co ma jedno do drugiego, nigdzie nawet nie nakierowałem na tezę że jak nie masz rodziny to masz coś oddawać
To chodziło o zobrazowanie tego że ma dla kogo te pieniądze zarabiać - i pewnie dlatego to robi, a nie że jak masz rodzinę to musisz inwestować a jak jej nie masz to w------e, wstyd że trzeba tłumaczyć takie rzeczy XD
@Oskaros: Nie, takie miejsce gdzie płacisz za posiłek to się restauracja nazwa.
@penetrator_13: To teraz pomnóż te godzine pracy razy youtube premium, razy spotfity, razy nie wiem netflix razy milion innych rzeczy.