Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z

Od jakiegoś czasu po wypiciu kilku piw, generalnie alkoholu ale tak że normalnie trzymam się na nogach i jest w miarę ok, bez jakiegoś bełkotu i dziwnych akcji, brakuje mi słów, jak coś chcę powiedzieć to tak jakbym zapomniał niektóre słowa, nazwy ulic czy jakieś losowe pojedyncze słowa jak chcę coś powiedzieć. Muszę się mocno zastanowić i szukać słowa które znam ale nie wiem jakie to słowo.
Dziwne to, wcześniej przy takiej samej dawce alkoholu nigdy tego nie miałem.
Ciekawe co to oznacza? Mózg już się za bardzo zlasował od chlania? Bo raczej chyba jeszcze nie alzhaimer.
Dodam że na trzeźwo nie mam z tym problemu, ale wcześniej po pijaku też tego nie było.
Ma ktoś takie akcje?
#alkoholizm
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi