@mirko_anonim: tu akurat trochę pieprzysz głupoty- ja tam się cieszę że jestem ustawiony finansowo Poza tym siłownia daje mi dużo satysfakcji , prawdopodobnie ostatnie miejsce w którym odczuwam chwilowa ulgę od bólu samotności
tutaj konkluzja.. po co wgl męczyć się na siłowni, rozwijać karierę, uczyć się, podróżować, drogie ciuchy, nauka języków, restrykcyjne diety, jakieś #nofap skoro liczy się tylko bycie chadem
@mirko_anonim typie jak robiles to wszystko dla baby a nie dla siebie to mi Cie nawet nie zal + ha tfu za pisanie z anonima
Jesteś w pewnym błędzie - wszystko co napisałeś się liczy ale... jeśli jesteś wystarczająco atrakcyjny.
@CloudSpanner: to jest to o czym redpillowcy nie mówią. te wszystkie rzeczy to jest ostateczny szlif, takie podbicie z 7/10 do 7,5/10 te rzeczy warto robic dla samego siebie, ale jesli ktos odwala samorozwój pod perspektywy na rynku matrymonialnym no to srogo sie zawiedzie.
Taka ciekawostka: jak byłem mały to pokazali mnie w programie super niania xdd Ogólnie to zbyt wiele nie pamiętam, ale może byliby jacyś chętni do poczytania co sie tam działo xd
Zgadza się nie warto się starać dla kobiet. Ale warto dbać o swój dobrostan.
Poza tym siłownia daje mi dużo satysfakcji , prawdopodobnie ostatnie miejsce w którym odczuwam chwilowa ulgę od bólu samotności
@mirko_anonim typie jak robiles to wszystko dla baby a nie dla siebie to mi Cie nawet nie zal + ha tfu za pisanie z anonima
@CloudSpanner: to jest to o czym redpillowcy nie mówią. te wszystkie rzeczy to jest ostateczny szlif, takie podbicie z 7/10 do 7,5/10
te rzeczy warto robic dla samego siebie, ale jesli ktos odwala samorozwój pod perspektywy na rynku matrymonialnym no to srogo sie zawiedzie.