mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
17
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Blueweb
@mirko_anonim

Zgadza się nie warto się starać dla kobiet. Ale warto dbać o swój dobrostan.
21
CloudSpanner
@mirko_anonim: Jesteś w pewnym błędzie - wszystko co napisałeś się liczy ale... jeśli jesteś wystarczająco atrakcyjny.
13
Maxior99
Maxior99
@mirko_anonim: tu akurat trochę pieprzysz głupoty- ja tam się cieszę że jestem ustawiony finansowo
Poza tym siłownia daje mi dużo satysfakcji , prawdopodobnie ostatnie miejsce w którym odczuwam chwilowa ulgę od bólu samotności
8
P.....0
P.....0
@dzoanakurpa: co to ten bondage?

tutaj konkluzja.. po co wgl męczyć się na siłowni, rozwijać karierę, uczyć się, podróżować, drogie ciuchy, nauka języków, restrykcyjne diety, jakieś #nofap skoro liczy się tylko bycie chadem

@mirko_anonim typie jak robiles to wszystko dla baby a nie dla siebie to mi Cie nawet nie zal + ha tfu za pisanie z anonima
6
Eugeniusz_Zua
Jesteś w pewnym błędzie - wszystko co napisałeś się liczy ale... jeśli jesteś wystarczająco atrakcyjny.

@CloudSpanner: to jest to o czym redpillowcy nie mówią. te wszystkie rzeczy to jest ostateczny szlif, takie podbicie z 7/10 do 7,5/10
te rzeczy warto robic dla samego siebie, ale jesli ktos odwala samorozwój pod perspektywy na rynku matrymonialnym no to srogo sie zawiedzie.
4
JudeMason
@mirko_anonim: nigdy nie żałowałem wysiłku na siłowni mimo że niewiele on zmienia jeśli chodzi o odbiór przez kobiety
3
M.....s
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
dzoanakurpa
@mirko_anonim a akurat za ładne zęby to szanuję. Sama wydałam na nie ponad 20k (aparat, bonding i wybielanie) i nie żałuję ani złotóweczki.
1
joks
@mirko_anonim: bo zycie nie jest po to zeby je tylko przezyc (。◕‿‿◕。)
1
dzoanakurpa
@Pasterz30: https://www.youtube.com/shorts/Izks3glkwa0 oo cos takiego, jak masz ukruszone to Ci je odbudowują. Do kilku-kilkunastu tysięcy to kosztuje - zależy ile zębów masz lekko ukruszone.
1
P.....0
P.....0
@dzoanakurpa nie mam żadnych (ukryszonych ;) ). Ciekawe na ile da się wybielić żeby które naturalnie nie są białe
1