Wpis z mikrobloga

• 1273
@WielkiNos tymczasem Ola gdy widzi słodkiego pieska: atititi słodziaku ojojoj miziumiziu zjem ciem <3 <daje buziaki psu który przed chwilą zezarl g---o/lizał sobie j---a>
  • Odpowiedz
  • 501
@WielkiNos: albo o grubej osobie napisać, że nie umiesz się integrować z ludźmi o wadze wieloryba albo płetwala błękitnego, gadasz coś a on traktuje Cię jak pokarm
z fartem
  • Odpowiedz
@WielkiNos: lewus here tutaj ale przyznać uczciwie muszę, że poziom niedojrzałości tych głupich p--d na podstawie komentarzy z picrela jest porażający, a już ostatnia freethinker enlighted płatkini śniegu to już serio chyba kliniczny przypadek płaskostopia mózgu
  • Odpowiedz
  • 27
@WielkiNos przeciętnemu lewakowi wystarczy zadać jedno do maks kilku pytań żeby ze stanowiska "robię tak bo chce żeby wszyscy byli szczęśliwi i świat był wolny od nienawiści" przeszedł do stanowiska "nienawidzę całego świata, rodzaj ludzki powinien zostać zgładzony"
  • Odpowiedz
@WielkiNos: No a ja np. mam tak, że uważam, że murzyni w większości mają niższe IQ od białych czy żółtych, a dzieci nie lubię podobnie jak te Julki. Elegancki MIX poglądów ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Emble: Tylko pies jest kilka razy tańszy w utrzymaniu, wymaga kilka razy mniej czasu i opieki, mając rok jest na tyle samodzielny, że można go zostawić w domu i iść spokojnie do pracy na 8 h. Nie wspominając o tym, że mało który dożywa 20 lat, a nie dopiero zaczyna się usamodzielniać i to w najlepszym wypadku, bo jak pójdzie na studia to dopiero w wieku 25-26 lat zacznie być
  • Odpowiedz
Wyobrażacie sobie ból lewackich odbytów gdyby na jakiejś grupce napisać, że się nie lubi murzynów bo są w---w#@$ący i mają niskie iq?

@WielkiNos: Gówniaki to najbardziej prześladowana grupa społeczna zaraz po heteroseksualnym, białym katoliku
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ludzie sami dążą do samozagłady, nigdy nie sądziłem, że dożyję czasów, w których ludzi będzie można tak łatwo programować przez neta.
Teraz modne jest psiecko i "międzygatunkowa" rodzina, p------e czasy xD
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Gówniaki to najbardziej prześladowana grupa społeczna zaraz po heteroseksualnym, białym katoliku

@Logika_wykopu ale trzeba być prymitywem żeby bronić tak tępego hejtu. że też ja ci nie mam jeszcze w zablokowanych.
  • Odpowiedz