Spojrzałem na top 100 utworów odtwarzanych w polsce na tidalu w ostatnim tygodniu i z całej listy nie ma niczego, czego słuchałbym z wyboru. Jestem bumerem ( ͡°ʖ̯͡°)
Plus taki, że dużo tam polskich wykonawców, więc chociaż ten kawałek przemysłu się kręci w naszym kraju. #muzyka
Ta muzyka co wstawiles to po prostu w radio leci i tyle,
@thighslapper0: na szczęscie nie, często słucham radia w aucie i połowa może z tego czasem leci. Rapu w ogóle prawie nie ma, a tym bardziej jakiegoś Kizo.
@frow z tych które moim zdaniem są na poziomie, choć nie muszą się podobać. Kasia Sochacka bardzo ładnie śpiewa. Mają fajny koncert na yt w muzo.fm. Sanah, cały album z wierszami ciekawy, no a ten kawałek to mega znany bo przecież to słynny wiersz Szymborskiej (niby najbardziej znany). Męskie Granie, wiadomo mega popularne, to chyba ich hymn tego roku no i mają kilka naprawdę spoko utworów. Reszty nie znam.
@frow: mnie wkurza że jest tyle fajnych kawałków sprzed paru/parunastu lat a te curwy radiowe dzień w dzień puszczają same gnioty z bierzacego roku bo "hit" który sami ogłosili "hitem"
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
Dostałam pracę (。◕‿‿◕。) Rok temu zarabiałam ledwie 3000 zł mimo że biegałam z jednego miejsca do drugiego. Od jakiegoś czasu jest 5000 zł a od maja będzie prawie 7000 zl乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Może dla innych to niewiele ale dla mnie to duży postęp.
Plus taki, że dużo tam polskich wykonawców, więc chociaż ten kawałek przemysłu się kręci w naszym kraju.
#muzyka
źródło: Screenshot_2023-11-27-07-30-55-042-edit_com.aspiro.tidal
PobierzŚwietne teksty ma typ.
@thighslapper0: na szczęscie nie, często słucham radia w aucie i połowa może z tego czasem leci. Rapu w ogóle prawie nie ma, a tym bardziej jakiegoś Kizo.
Kasia Sochacka bardzo ładnie śpiewa. Mają fajny koncert na yt w muzo.fm. Sanah, cały album z wierszami ciekawy, no a ten kawałek to mega znany bo przecież to słynny wiersz Szymborskiej (niby najbardziej znany). Męskie Granie, wiadomo mega popularne, to chyba ich hymn tego roku no i mają kilka naprawdę spoko utworów. Reszty nie znam.