Aktywne Wpisy

sarnamarna +36
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)
źródło: 1000019771
Pobierz
Kantar +1
Może ktoś mi wytłumaczyć reakcje w stylu „o k---a więc się zaczyna” na reddicie.
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran

(╥﹏╥)
źródło: NjQ0M2Y3YQswUjsBdkhsHnMKb1swEWJIJBJ3EHYFflopA34KdlUnBjRCKEI2HSkYJEAsRSkdPgZ-UT1bdkV_RTVZPkI1UjdFNF0vVz0cfF1pUSwCblJjWzBSKR9tAHsPfFIvCmAeeAtnVHsGbQAoXTAJb08
Pobierz@Pangia: biorąc pod uwagę, że większość jego filmów polegała na jeździe na łyżwach po ultra-cienkiej pokrywie lodowej, w samych majtach, popijając z gwinta wódkę to nie widzę w tym krzty ironii, jedynie nieuchronne konsekwencje własnego igrania z losem.
Ostatni naprawdę wolny europejczyk... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zajął jakieś miejsce w klasyfikacji Darwinowskiej?
xDDDDDD
sam wypadek miał wyglądać tak że nie trafił wystarczająco szybko do wykutego przez siebie przerębla i jak już mu się to udało to zabrakło mu sił żeby wyjść samemu, ktoś usłyszał jak woła o pomoc i go wyciągnął ale zmarł z hipotermii