Wpis z mikrobloga

ma problemy psychiczne i bierze jakies antydepresanty

@mirko_anonim: hyh... informacja ze źródła w jednej z większych firm farmakologicznych: w PL obecnie 60% ludzi jest na psychotropach. Albo mają depresję, albo nerwicę, albo nie mogą spać, albo nie mogą wstać.... Czytam dalej.
  • Odpowiedz
W porownaniu do wielu innych z ktorymi sie spotykalem to i tak ona jest jak nieoszlifowany diament.

@mirko_anonim: podobnie. Mam dokładnie takie samo zdanie jak Twoje. Od lat szukam sensownej kobiety, ale przebieram w stosie igieł.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @mirko_anonim: w pewnym momencie przyjąłem, że wspólnym mianownikiem wszystkich moich relacji jestem ja sam i być może działam wedle jakiegoś schematu trafiając na kobiety z kłopotami. Pracowałem nawet nad tym z terapeutą.

W rezultacie mam sito, którego nie przechodzi prawie żadna kandydatka w wieku 20-50 lat.

- poprawne, zdrowe, pełne szacunku i miłości relacje z rodzicami, zwłaszcza z ojcem. Odpada większość lasek. Dopuszczam "przepracowane" problemy na tym tle... co
  • Odpowiedz
Wiesz co opie, współczuję ten twojej różowej. Zjechałeś ja konkretnie, przekaż jest jeden. Ty młody bóg a ona pusta idiotka. Normalnie aż ci współczuję że takie cudo jak ty musi być z takim podczlowikiem. Tak nią gardzisz, że ja nie wiem jak z nią wytrzymujesz.
  • Odpowiedz
jak dziewczyna jest wysoka i ladna to ma ego wywalone w okolicach Jowisza. Jak jest bogata to jest zawsze nudna jak flaki z olejem bo wszystko od tatusia lub caly czas pracuje i nie ma czasu na nic innego. Jak jest ciekawa i prawdomowna to najczesciej jest 4/10

@mirko_anonim: Wow, odkryłeś wszechświat. Nie da się mieć wszystkiego i osobowość budowana jest przez to jakie doświadczenia cię spotykają od momentu początku dorastania
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Opa kojarzę bo już nie raz pisał ale @zwiaz_mi_rece_nog_nie_trzeba przecież on napisał jej plusy. Coś tam napisał że jest inteligentna, kochana i takie tam ale wpis był właśnie o tym jaka jest różnica. Z jednej strony więcej plusów, z drugiej więcej minusów i jakimś cudem to nie niebieski ma więcej minusów

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @betonowa_klata nie zjechalem jej. Jest to anonimowe forum o anonimowej osobie. Dziewczyna ma bardzo duzo plusow, i bardzo ja lubie (to jeszcze nie jest etap milosci) a chcialem tylko pokazac ze jej minusy by przekreslily normalnego mirka w dwie sekundy.

@AnonimoweLwiatko "Nie da się mieć wszystkiego". Oczywiscie ze nie tylko JAKIMS CUDEM, ROZOWE WYMAGAJA IDEALU od gosci a same to tak nei bardzo. Wlasnie to
  • Odpowiedz
I nie, nie jestem narcyzem

celuje w goscia takiego jak ja

+urojona lista twoich zalet/walorów wymaganych według Ciebie żeby mieć ładną ogarniętą dziewczynę

Mam dystans do siebie i mam w dupie co inni o mnie mysla
  • Odpowiedz
@kosmita zgodziłabym się z Tobą gdyby OP podał zalety swojej partnerki a także i swoje własne wady. Uwazam że, ten post jest przekłamany bo op chce udowodnić jakąś tezę ale pomija niepasujące mu fakty.
  • Odpowiedz