Aktywne Wpisy

alittlegosu +395
Walec016 +46
Cała akcja z #latwogang pokazuje, że całe społeczeństwo potrafi się zjednoczyć oprócz tylko jednej grupki. Są nimi wykopki. Jesteście obrzydliwi, gardzę wami. Nie zapraszam do dyskusji.
#latwogang #cancerfighters
#latwogang #cancerfighters

Komentarz usunięty przez moderatora
Zmień podejście a życie stanie się prostsze.
@mirko_anonim: tylko naiwniaki, zwłaszcza jeśli mowa o dużych miastach
@mirko_anonim: jakie spadki? Takich nie będzie¯\(ツ)/¯
@tosiek33: no zajebiscie, tylko mam np. bliską znajomą, co widząc jak się interesuje, radziła się mnie w covid czy działać z mieszkaniem czy nie - powiedziałem że: "spadki już za rogiem, najlepiej się wstrzymać". Poczekała pół roku i kupiła - ja jej potem mówiłem, że najprawdopodobniej popełnia błąd, a potem wjechały wakacje kredytowe i ogromne wzrosty cen. Czuję
Ok Oski
Jeżeli chodzi o kupowanie jako spekulacja / pod wynajem czy coś to można się obrzucać gównem na wykopie i w innych miejscach czy spadnie czy wzrośnie
@mirko_anonim: Korektę czego? Rynku pierwotnego, gdzie przez jakieś 2 lata nie będzie mieszkań, bo większość obecnie budowanych jest już wykupiona i przebrana? Czy wtórnego, gdzie będą silą rzeczy szli ludzie, których nie będzie stać na pierwotny albo nie będą mogli nic znaleźć tam ciekawego?
@mirko_anonim: Mylić się jest rzeczą ludzką. Pierwszym błędem było to, że starałeś się doradzać innym w kwestii dokonywania dla jednych mniej dla drugich bardziej życiowych wyborów w kwestiach tak zmiennych uzależnionych od warunków decyzyjnych wielu ludzi, instytucji, warunków geopolitycznych etc, że nie w sposób tego przewidzieć. Pocieszę Cię w