Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Te przemyślenia muszę z anonima jednak napisać. Czuję się trochę samotny i chciałem kogoś poznać, ale tym razem tak na próbę chciałem pospotykać się z takimi zwykłymi, mniej atrakcyjnymi dziewczynami. No i słuchajcie mirki, nie da się. Byłem w sumie na kilku spotkaniach. Z niektórymi fajnie się pisało albo nawet gadało, ale po prostu nie ma tej chemii. Właśnie po pierwszym spotkaniu przechodzą mi chęci na kolejne. Jak ona nie ma w sobie tego czegoś, to w sumie zaczynam je tak jakby z automatu traktować jak zwykłe koleżanki. Często zdarza mi się patrzeć z zazdrością na te słodkie julczyska, które zawsze są zajęte albo niezainteresowane mną. Całe życie biegam za laskami, które mają mnie gdzieś. Staram sie być ciekawy i atrakcyjny, hojny, pomocny, stawiam im te drinki, kawy, obiady i nic ehh. Czy atrakcyjne laski ze mną robią to co ja robię z nieatrakcyjnymi laskami? Chyba tak, no niby brzmi fair... Wydaje mi się, że próbowałem już wszystkiego. Najbardziej chciałbym być po prostu sobą i znaleźć kogoś, kto się takim mną zainteresuje i mnie zaakceptuje, ale to chyba jest niemożliwe.

#zwiazki #przegryw #samotnosc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: a ja myślę, że jesteś nudziarzem,a może nawet spermiarzem. Średnią laskę byś raz porządnie nakręcił, jak by jej się wam zrobiło gorąco, to zaraz byś zrozumiał że problem nie leży w suchej atrakcyjności fizycznej. Popracuj nad charakterem ziomek.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ku*wa, debil. Po piersze nie na świętym tagu z takimi tematami. Po drugie o to moja diagnoza: Desperat o płytkich jak kałuża wartościach przejawiający objawy beta-cuckold-simpa.
Mam podejrzenie że to jakiś bait
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Kompletnie nie trafia do mnie idea spotykania się z kimś od początku znajomości. Większy sens widzę w tym, żeby najpierw kogoś jakkolwiek poznać w kontekście zupełnie neutralnym, koleżeńskim, a dopiero potem, ja ma się jakiekolwiek dane podjąć decyzję, czy warto z daną osobą coś spróbować.

W pierwszym wypadku wszystko opiera się jedynie o kwestie czysto wizualne, do tego strona inicjująca będzie od samego początku znajomości zachowywać się tak, by
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Stawianie jedzenia, obiadków i kaw to najgorsze co możesz zrobić mirku, jeśli dziewczyna jest tobą zainteresowana to nie musisz tego robić, jeśli nie jest, to stawianie Ci nic nie da. Może to trywialnie zabrzmi ale możesz zwiększyć swoje szanse poprzez chodzenie na siłownię, ubrania, fryzurę, dbanie o cerę itp.
  • Odpowiedz