Aktywne Wpisy

kutmen2 +248
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
kastrator2 +162
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz

źródło: obraz_2023-11-21_074047218
PobierzKomentarz usunięty przez autora
W 2030 muzlumanow w rosji ma być już blisko 15%.
Co najśmieszniejsze. 20 letni wzrost liczby muzułmanów we Francji to 2,8%, a w rosji 2,7%
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Grzesiok: Czekaj, co??? Jakie 2,8%? Przez 20 lat?? Przecież mieli nas zaraz dosłownie ZALAĆ
@szybki_zuk:
To teraz zobacz ile jest % muzułmanów w wieku 0-20 lat...
Za 20 lat Europa będzie głównie ciapata, jeśli chodzi o osoby do 50r.z.
@Grzesiok: Tak jak cały świat tylko że tego nie zauważacie bo znów napieprzacie o rozpłodzie i o ratowaniu CyWiLiZaCji miłego wypracia dalej w życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie sorry, to z Portugalii, Włoch i Hiszpanii, co dziesiąty migrant to Portugalczyk
@ananasowy: Sugerujesz, że m.in. Katar to modelowy przykład integracji imigrantów i Europa powinna się na nich wzorować? xD A południe USA z pierwszej połowy XIX w. to według ciebie idealny przykład integracji ludności