Aktywne Wpisy

Sharazsugar +1
Poznałam dzisiaj nową laskę w kawiarni na uczelni - Zuzia, pierwszak z psychologii. Siadła przy moim stoliku bo nie było miejsca i od razu zaczęła gadać. I wecie co... czułam się jakbym słuchała siebie sprzed 100 lat lol
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Grzesiok: Zastanawiam się ile zgłoszeń na mnie właśnie poszło od wczoraj. Tylko nie wiem, z czego jesteś taki dumny, z tego, że sami łamiecie regulamin dotyczący manipulacji treściami ?
@wladdan: Gdybym manipulował, to byście nie musieli mnie masowo zgłaszać całymi seriami. Wielokrotnie mi zarzucacie, że wrzucam rosyjską propagandę, jednocześnie nigdy nie pokażecie przykładu tej propagandy.
źródło: IMG_8317
Pobierznie to jest tematem ;)
Skłamałeś twierdząc że nie wrzucasz kacapskich źródeł … ot jeden przykład z setek twoich manipulacji ;)
@Szinako: Wczoraj łgałeś jak najęty, że to ukraiński wywiad rozpowszechniał informacje o śmierci Putina i zbudowałeś sobie całą teorię, że "wykopki znowu łyknęły tę ukraińską propagandę", z którą ty, jako niezłomny rycerz o prawdę, walczysz. Cała twoja działalność na tym portalu tak wygląda od miesięcy.
@wladdan: Teraz to już mnie zaskoczyłeś, że aż tak się odkleiłeś. Kurde skoro nie można wrzucać nagrań od ruskich to rzeczywiście może się okazać że Ukraina strat żadnych nie ponosi bo przecież własnego zniszczonego sprzętu nie wrzuca :d.
A jak ty wrzucasz zniszczony rosyjski sprzęt, z ukraińskich nagrań to jest to ukraińska propaganda ?
Ja nie piszę że nie wrzucam na wykop informacji z ukraińskich źródeł.
Rozumiesz różnicę?