Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +13
W każdej fabryce landrynek owocowych był jakiś zwyrol, który do opakowania dorzucał te białe co smakowały jak spucha ( ಠ_ಠ)
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
almete +6
wygrywacie czy nie

Co otrzymujecie od swoich drugich połówek?
Pytanie może dziwnie brzmi, ale zastanawiam się nad swoim związkiem. Cały czas robię coś wbrew sobie, żeby dogodzić dziewczynie, a od niej nie otrzymuję nic. Na przykład ona lubi dostawać drobne prezenty i kwiaty bez okazji więc jej kupuję. Ma potrzebę uroczyście obchodzić różne rocznice i dzień kobiet, dziewczyny, walentynki i inne, więc zawsze przygotowuję coś specjalnego i kupuję prezent. Ja nie potrzebuję tego wszystkiego, mierzi mnie to.
Co otrzymuję od dziewczyny w zamian? Nie chodzi mi tutaj o to, że ona mi nie daje prezentów, bo zawsze gdy jest dzień mężczyzny to coś dostaję tylko co z tego skoro ja tego nie potrzebuję. Nie obchodzi mnie to czy dostanę prezent czy nie.
Chciałbym dostawać coś co jest dla mnie ważne i to są takie zachowania jak na przykład przywiezienie mnie z lotniska, pomoc w czymś, wysłuchanie moich problemów i próba naprawienia ich zamiast "będzie dobrze" i pora na CSa. Poświęcenie czegoś dla mnie, może czasem odpuszczenie czwartej rocznicy czegoś tam bo jest mecz i chciałbym go obejrzeć, a nie cały czas "pamiętasz o rocznicy?", "a co będziemy robić w walentynki", "a myślałeś o prezencie na mikołajki".
Tak mnie to męczy że powoli nie wytrzymuję, ale powstrzymuję się od odejścia bo wiem że z kolejną dziewczyną będzie tak samo. Widzę jak moi znajomi robią to samo, ciągle kupują głupie rocznice, kupują kwiaty, prezenty, bombonierki. Nie wiem czy to ja jestem jakiś dziwny czy świat zwariował.
#zwiazki #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: mojego drugiego co?
@mirko_anonim: lodzik do końca bez oczekiwań zwrotnych jak wracam z dłuższego wyjazdu.
Wsparcie emocjonalne, psychologiczne
Podwozke czasem autem jak moje jest w naprawie
@mirko_anonim: zatraciłes swoje granice Za darmo to teraz masz
Jesteś jakiś dziwny albo ja po prostu przyzwyczaiłeś do takiego stanu.
─────────────
@mirko_anonim: dziecinada. To nie jest ten typ kobiety. Idź do takiej, która będzie to mieć.