kowcio11
Znalazłem w odmętach swoich zapisanych 'memów'/ zawsze cieszy ;]
334
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
marcaj
moze gdyby wycelowali w opony

@deni28s: to by nic nie dało

196
deni28s
@kowcio11: moze gdyby wycelowali w opony ...
46
chado_podobny
chado_podobny
@500minus a może jakby ten sam prywaciarz jednak dalby pracownikom narzędzia niezbędne do wykonania zleconej pracy to nie musieliby kombinować.
6
tomilipin
tomilipin
@kowcio11 Dla ludzi, którzy nie kojarzą. To wideo jest nagrywane kamerą VHS i jest prawie tak stare, jak internet w Polsce. Mam je na dyskietce z 1998 roku, a już wtedy nie była to nowość.
6
500minus
@kowcio11: A później tylko płacz o większą minimalną i że prywaciarz w kołchozie gnębi.
3
marek22
@chado_podobny: wystarczyło zrzucić pionowo, no kto by się spodziewał że krąg nie wytrzyma takiego nacisku z boku xD
3
m.....s
m.....s
@kowcio11: myślaem że sie odbije i gościa przygniecie
2
Czekolatka
Czekolatka
@marcaj nie dało by nic
2
chado_podobny
chado_podobny
@500minus No wiadomo, nie sztuka zrobić robote mając wszystkie narzędzia.
2
Tapirro
@marek22 albo dać te kilka drutów jako zbrojenie. Ale po co.
2
GladysDelKarmen
@kowcio11 to się zateguje. Kto by tam betonowal szambo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
500minus
1
Myslovitz
@marek22 powodzenia w podniesieniu xD Wiesz ile to wazy? Uwzględniając proporcje i to jak podniosło auto po zrzuceniu to strzelam ze to krąg 1000mm x 800mm x 80. To jakieś 650-700kg
1
Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen
@kowcio11: polityka pis-owców, np budowa elektrowni Ostrołęka, potem wyburzenie, Przekop mierzei itd, musiałam.✌
1
szuleer
@marek22: mogli te deski z tyłu użyć, nawet ułożone w ten sposób co tam leżą i po tym sturlać
1
marek22
@Myslovitz : wiem ile ważą trochę mniejsze kręgi bo je nie raz sam "przenosiłem". Jeśli je tylko obracasz lub turlasz to nie są takie ciężkie jak się wydaje xD Z samochodu by bez problemu przetoczyli bokiem na krawędź i zrzucili. Żeby obrócić na ziemi z powrotem na bok to nawet jakby nie dali rady we 3 to mogą pas przypiąć i pociągnąć samochodem
1