Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Na mój łeb to jest tak że blackpill mąci w głowach młodym ludziom niesamowicie. Na tym samym poziomie co redpill i pua tylko podejście jest inne. Kim jest dla Was ten mityczny Chad? Gość minimum 180 cm wzrostu, bez nadwagi, bujna czupryna, kwadratowa szczęka, wysportowany, umięśniony z wysokim poziomem testosteronu? To jest mówienie o jakimś mężczyźnie idealnym który nie istnieje lub prawie nie istnieje, podobnie jak to ma miejsce w przypadku redpilla, gdzie się mówi o mitycznym samcu Alfa a w przypadku pua o mitycznym samcu mistrzu uwodzenia.

Czemu nie dociera do Was to że lwia cześć ludzi to są ludzie przeciętni? Ci ludzie którzy zaczynają się od Chadlite 7+/10 a także z drugiej strony 3-/10 to jest ich mało lub bardzo mało i w ogóle nie powinni być nawet brani pod analizę rynku matrymonialnego, ponieważ nie są nawet reprezentatywnym przykładem. Tak samo jak portale randkowe na których rządzą algorytmy i boty oraz fejk konta a żeby mieć możliwość kontaktu z drugą osobą to trzeba zapłacić, inaczej są bezużyteczne też nie są reprezentatywnym przykładem na rynek matrymonialny.

Wam się tutaj na blackpillu wydaje że mityczny Chad z kwadratową szczęką i bujną czupryną to jest jakiś mega przystojny gość na którego lecą wszystkie dziewczyny. No pewnie że lecą, bo atrakcyjni ludzie mają zawsze na rynku matrymonialnym lepiej niż przeciętni a co już mówić poniżej przeciętnej. Czemu jednak nie bierzecie pod uwagę chociażby takich czynników jak wiek Chada a także i poziom testosteronu który z wiekiem powinien spadać? Wam się wydaje że gość 25+ to już dla takiej Panienki 17-18 lat to jest mega przystojny samiec? Obawiam się że nie. Mają taki wybór że z powodzeniem znajdą sobie przystojnego rówieśnika a nie gościa który już powinien mieć żonę i co najmniej jedno dziecko.

Mogę tylko podejrzewać że mówienie o mitycznych Chadach służy biznesowi i usługom oceny ryja za kasę albo salonom piękności i klinikom urody. A looksmaxing potrafi kosztować znacznie więcej niż porady redpillowców albo kursy w realu puasów. Bo w tych wszystkich wywodach nie bierzecie pod uwagę chociażby tego że nie da się w żaden sposób wyłączyć podstawowej potrzeby żeby u boku była partnerka, stąd looksmaxing żeby sobie zwiększyć szansę bo nie da się pogodzić z życiem w samotności a nikt kto ma trochę oleju w głowie nie będzie traktował na poważnie tych wszystkich tutaj wpisów.

Pozdro dla kumatych.

#blackpill

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wam się wydaje że gość 25+ to już dla takiej Panienki 17-18 lat to jest mega przystojny samiec? Obawiam się że nie. Mają taki wybór że z powodzeniem znajdą sobie przystojnego rówieśnika a nie gościa który już powinien mieć żonę i co najmniej jedno dziecko

@mirko_anonim: co...
  • Odpowiedz
To jest mówienie o jakimś mężczyźnie idealnym który nie istnieje lub prawie nie istnieje

@mirko_anonim: jak to ? przeciez w swiecie #przegryw czyli na instagramie tylko tacy istnieja.

Tak samo jak portale randkowe na których rządzą algorytmy i boty oraz fejk konta a żeby mieć możliwość kontaktu z drugą osobą to trzeba zapłacić, inaczej są bezużyteczne też nie są reprezentatywnym przykładem na rynek
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Pomyśl, na portalu dla brzydkich jest nadreprezentacja brzydkich i ja jestem 3/10. Tak trzeba moje zdanie brać pod uwagę. Zwykła anonimowa gnida. Mało jest brzydkich, więc trzeba ich dyskryminować, totalny ś....
  • Odpowiedz