Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +493
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +227
Nie patrzecie! Zakazuje!!!! https://www.instagram.com/p/CztK3tCIJ4r/ halo policja xD
Piękna odklejka
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #silownia #fullborsukworkout #mikrokoksy #mirkokoksy
Otóż dla takich dziewczyn i takich chłopaków - każdy ma #!$%@? na Was xD
A nie radzi sobie z tym, ze ktoś patrzy xD
W skrócie, oburza się, ze jakiś gościu na nią patrzy na siłowni (gdzie pewnie realnie ma na nią #!$%@?)
Jednak inny, bo wstydzący się gość najwyżej zostanie w domu. Sprana feminizmem atencjuszka nakręci filmik na którym Bogu ducha winny gość przelatuje po niej wzrokiem przez 0.1 sekundy (spowolni go w edycji, nie ma obawy) a jej równie sprane psiapsiółki i sojowi 'allies' zdoksują gościa i narobią mu prawdziwych problemów w
To ja zanim na siłkę poszedłem myślałem że się będą na mnie gapić - jestem największym kolesiem na siłce w godzinach w których chodzę (mówię o bebzonie, nie mięśniach) - a tutaj zaskoczenie, wszyscy mają to w dupie bo idą tam ćwiczyć, a nie walić