Aktywne Wpisy
lady_katarina +603
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Ka4az +394
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Wynika to z braku kultury na drodze czy z trudnością łączenia ze sobą czynności tj. jazda na wprost i obserwacja otoczenia?
#rozowepaski #niebieskiepaski #samochody #motoryzacja
Ale różnie bywa, czasem widzenie tunelowe i choćbym chciała to kogoś nie widzę xD ale generalnie staram się jak najlepiej pod tym względem
Mnie kilka razy kobieta wpuściła, ale to przypadek 1 na 1000.
Ogólnie różowe są słabymi kierowcami. Ich jazda to ciągła analiza sytuacji pod kątem przepisów. Mam pierwszeństwo, więc to ja jadę = nie wpuszczam. Wiele kobiet gubi się totalnie, jak mają zjechać z wyuczonej trasy np.praca - dom.
@Musztardowytygrys9: jest to spowodowane tym, że kobiety w naszym społeczeństwie nie są w ogóle miłe i są egoistyczne uważają że to one są uprzywilejowane bo są kobietami więc dlaczego osoba uprzywilejowana i według nich wyżej w drabinie społecznej ma wpuszczać mężczyznę który jest według nich w tej drabinie niżej.
Zgadzam sie. Kiedy widziałem jak pacjent beemką wyskoczył wyprzedzać na trzeciego. Liczył ze ten z naprzeciwka zjedzie na awaryjny. A to była ona. Smierc w oczach ale nie zjechała bo linia ciągła. Wydaje mi sie tez ze u kobiet to jeszcze atawistyczne w obliczu niebezpieczeństwa wyjściem jest trzymanie sie zasad ponad wszystko. Tak jak na zawalonym parkingu odstępuje sie czasem od na przykład zasady prawej strony to tu następuje
Dzień bez mizoginii na wykopie dniem straconym
Zauważam to, gdy jadę rowerem, a z naprzeciwka idzie kobieta. Dopiero instynktowne uświadomienie, że duży obiekt zbliża się do niej i może ją zabić powoduje, że odpala alert mode i się odsuwa. Wcześniej ona uznaje, że to ja powinienem zjechać. Na ścieżce
Czasem kobieta przepuści ale kobieta w suvie nigdy mnie nie przepuściłaxD
@zeszyt-w-kratke: Za to, jeśli ma cię ktoś zamordować na drodze, będzie to zazwyczaj miły i empatyczny mężczyzna.