Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +199

źródło: GoWcibRWYAAHY8U
PobierzOcena
- 1 4.2% (73)
- 2 3.1% (54)
- 3 8.3% (143)
- 4 18.0% (310)
- 5 66.2% (1138)

SzeryfInternetuff +147
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
źródło: ios_large_1450286011_image
Pobierz@Teuvo: Zdajemy sobie sprawę, że nowy widok będzie wymagał przyzwyczajenia, jak każda zmiana (ツ) Zapewniamy jednak, że lista plusujących nie zniknie, została jedynie przeniesiona do innego widoku. Obecnie - z poziomu listy - łatwiej będzie na przykład obserwować Wykopowiczów, którzy plusują Twoje treści ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Teuvo: Zgadza się, dostęp do niektórych funkcjonalności będzie wymagał kolejnego kliknięcia - analogicznie w znalezisku musisz dodatkowo kliknąć w listę wykopujących, loginy nie są widoczne od razu. Rozwiązanie to ma jednak ogromną zaletę, dzięki temu zyskujemy przejrzyste widoki, a sama lista plusujących wzbogacona została o dodatkowe opcje, których w poprzednim widoku umieszczenie nie było możliwe
@wykop: super, ale mikroblog to nie glowna, a lista plusujących to nie lista wykopujacych, nie
źródło: 879879acd4d54b46acddfa49b4f12d4a6b4c017815053f20029711b77df7e00d
PobierzNie generowała ona dodatkowego wiersza jak plusujący, a jej schowanie nie dodaje żadnych nowych funkcji.
Przecież efekt będzie dokładnie odwrotny, każdy lachę wyłoży na to kto plusuje, bo Waszym działaniem sprawiliście, że plusy są właściwie anonimowe. Jako osoba mająca niemałe pojęcie o UX, gwarantuję, że praktycznie nikt nie będzie tego kilkać xD Wy macie w ogóle jakiegoś UXowca w zespole,