Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +97
Chlop włączył tokarke i go cofło we czasie o 50 lat.
#cnc
#cnc
źródło: 1000002931
Pobierz
jamestown +20
#raportzpanstwasrodka Ostatnio Khmerska fuszerka wyprowadzała Klapka z równowagi, co nie przeszkodziło mu wziąć najtańszego fachowca do położenia cegieł i w dzisiejszym gniocie chwalił postępy w budowie.
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
źródło: new angkor wat
Pobierz

Jak myślicie, jest możliwe by do końca roku znaleźć coś z rynku wtórnego i złożyć wniosek na #kredyt2procent w miastach typu Gdańsk/Wrocław/Poznań? inb4 rychło w czas, nie do końca zależało to ode mnie, sprawy losowe.. Podobno kasa będzie dla wszystkich, którzy złożą wniosek o bekę do końca tego roku. Bardziej obawiam się jednak szukania mieszkania. Pewnie już wszystko przebrane, a jak nie to zazwyczaj zostały kawalerki za pół bańki.
#nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: a1ef5e632c610ac4f4cd4ee060506d98
Pobierz@mirko_anonim: Tak, jest to możliwe, mBank wydaje decyzje nawet w dwa tygodnie. Ze znalezieniem nieruchomość będzie jednak największy kłopot.
@PfefferWerfer co ja mogę znaleźć za ~600k? Szału nie ma przy obecnych cenach. Celowałbym w dwa pokoje ~50m2 w
Napisałem o czasach wydawania decyzji, bo całkowicie realne jest nawet znalezienie nieruchomości, złożenie wniosków, otrzymanie decyzji, podpisanie umowy i wypłata kredytu do końca roku.
@mirko_anonim: W takim razie warto zająć się tym już teraz. Zaświadczenie są ważne przez 30 dni od daty ich wypełnienia.
W banku Pekao SA zaświadczenie można zastąpić samodzielnie wypełnionym oświadczeniem.