Wpis z mikrobloga

Nie jestes przegrywem, wizyta u denta z takimi problemami pokazuje że masz wolę, a kasa no cóz, witaj w swiecie, gdzie problemy nie zawsze można załatwić bez kasy. Powodzenia z kasą, młody jesteś, zęby sa ważne.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim znajdz gabinet, który rozłoży ci płatność za aparat na raty 0 i koniecznie podpisz umowę na leczenie.
U mnie było tak - wycena leczenia na 15k, pierwsza wpłata coś koło 4k, a reszta rozłożona na tyle rat, na ile było przewidziane leczenie. Rata nieduża 415 zł chyba i oprócz tych 415zl nie płacę już nic, w tej cenie też są już retainery, nakładki itd. W umowie zapis, że mają obowiązek
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja jestem po 30. Plomba w prawie każdym zębie. Sporo zębów leczonych kanałowo, w tym jedynka i dwójka. U mnie w domu też nikt nie przejmował się zębami. Jak poszłam do dentysty w szkole podstawowej dentystka powiedziała, że pierwszy raz widzi taką próchnicę. Porobiły się zgorzele w jedynce i dwójce, straszny ból, leczenie kanałowe.
Pozakładała mi te czarne plomby. Po kilku latach rodzice poszukali najtańszego dentysty, która wymieniła
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

Anonim (nie OP): Ja jestem po 30. Plomba w prawie każdym zębie. Sporo zębów leczonych kanałowo, w tym jedynka i dwójka. U mnie w domu też nikt nie przejmował się zębami. Jak poszłam do dentysty w szkole podstawowej dentystka powiedziała, że pierwszy raz widzi taką próchnicę. Porobiły się zgorzele w jedynce i dwójce, straszny ból, leczenie kanałowe.

Pozakładała mi te czarne plomby. Po kilku latach rodzice poszukali najtańszego dentysty,
  • Odpowiedz