Aktywne Wpisy

annlupin +3
macie taki film co jest dla was najlepszy taki albo nie wiem życie wam zmienił

menelf +3
panowie nawet nie wiecie jak p--------e być samica 260zl fryzjer, 300zl ginekolog, 220zl dermatolog, 300 zl leki i to wszystko wciągu 1 tygodnia
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e

oczywiście ziobro zaskoczenia że tego mordercę popierają ci sami co są za ruskimi i palestyńskimi terrorystami
prawactwo nie nadaje się do funkcjonowania w cywilizowanym społeczeństwie
konfederuskie trolle zasrały wykop hamaską propagandą, a ten drze się o jakimś "lewactwie" tfu na was pajace
źródło: 4terroryści izrael powstanie warszawskie
Pobierz@afc85: this
jak z taśmy można wypisać cechy tych przychlastów
dokładnie, wszyscy ten sam zestaw propagandy:
antyszczepionkowa
@Jabby: czyli koszt samej dzierżawy to prawię 0,4 miliarda dolarów, do tego trzeba opłacić ludzi, kupić maszyny które są w p---ę drogie, naprawiać maszyny bo przecież przy takiej robocie to o awarie nie jest trudno, do tego zapłacić podatki, kupić paliwo którego te maszyny o---------ą olbrzymie ilości co każdą godzinę pracy, pewnie
@afc85: Po prostu w Polsce jest odwrotnie. Na zachodzie to właśnie konserwy są po stronie Izraela. Lewacy po prostu krytykują zbrodnie wojenne i nie przepadają ogólnie za Izraelem, a druga strona przedstawia to w taki sposób, jakoby byli po stronie hamasu.
i skąd
źródło: izrael hamas rosja
Pobierzchyba mało kto pieje z zachwytu z powodu morderstwa. Ale nie da się ukryć, że przez ekologów i miejskich aktywistów ludzie są sceptycznie nastawieni do jakichkolwiek protestów tego typu.
źródło: comment_15965526190jWnQ60vVFBt14TQYvMUzA
Pobierznie "polska" prawica zawsze jest po tej samej stronie co rosja, czyli anty nato, anty ue, anty zachód, anty szczepionki, anty ukraina a teraz anty izrael
źródło: hh
Pobierz