Wpis z mikrobloga

wbrew pozorom moi koeldzy mechanicy mowia ze to norma

@programista15cm: opcje są dwie. Mechanik się zgodzi, a różowa potem nagra i będzie szantażować, że chciał zgwałcić lub szantażować, że powie żonie. Druga jest taka, że jak musi zapłacić za naprawę tyle, co sama zarabia w miesiąc, to chce przeskoczyć na nową gałąź, bo dochodzi do niej, że niektórzy zarabiają lepiej niż mityczny #programista15k
  • Odpowiedz
a różowa potem nagra i będzie szantażować, że chciał zgwałcić lub szantażować, że powie żonie.

@przegryw_z_piwnicy: fajna masz neuroze.

Zdajesz sobie sprawe, ze to razem dwa przestepstwa, ktore gwarantuja wakacje powyzej 10 lat?
Za glowe czasem mozna
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Wysokie mniemanie ma o sobie. Naprawa auta pewnie wyniesie kilka tysi, a ona myśli że załatwi sprawę raz dając d--y. Tak tylko dodam, że dobre divy spokojnie zaczynają się od 300 zł.
  • Odpowiedz
@programista15cm: mnie chodzi o sam fakt, że taki mechanik by się zgodził na segz. Nie musiałoby nawet dochodzić do segzu. Taka p0lka za namową koleżanek, lub pod wpływem obejrzanego "Dlaczego ja?" wpadłaby na pomysł, żeby potem szantażować mechanika, że wyśle screena wiadomości żonie i dzieciom. Dla mnie taka wiadomość od klientki byłaby czerwoną flagą. To się w głowie nie mieści, że jakaś p0lka może tak napisać, a Ty napisałeś, że
  • Odpowiedz
@programista15cm: piszę o tym, w jaki sposób oznajmiają, że chcą zapłacić w naturze, a nie gotówką? Właściciel ma swoich pracowników, kamery na zakładzie. I co? Przyjeżdża p0lka, zdejmuje gacie i co dalej? Opisz jak to wyglądało u Twoich znajomych po prostu
  • Odpowiedz
Opisz jak to wyglądało u Twoich znajomych po prostu

@przegryw_z_piwnicy: oni byli wlascicielami tych przybytkow. W zasadzie to raz jedna siksa (swapa jej chlopaki robili ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) siedziala z nami w piatek po zamknieciu, potem dodzwonila kolezanki i walilismy kokony z nimi i mechanolami do 6 rano ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogolem
  • Odpowiedz