Aktywne Wpisy

Majk_ +296
Brzydzi mnie 11 listopada. A ściślej: brzydzi mnie to jak wygląda jego świętowanie. Rok do roku w Warszawie odbywa się zjazd międzynarodówki nacjonalistycznej, gdzie obok polskich narodowców z mordą troglodyty co roku maszerują włoscy, słowaccy i węgierscy faszyści. Co roku z czoła marszu padają hasła o żydach, gejach i złej Unii Europejskiej. Co roku głównym przesłaniem marszu jest to, że może i Polska jest niepodległa, ale zaraz przyjdą złe żydy z Unii
Masc_Dla_Lewaka +75
Fur Deutschland wyciąga gościa z więzienia, bierze go na europosla w skutek czego dostaje immunitet. Co tam się #!$%@? to nie mam pytań, a jeszcze nawet nie przejęli władzy. Gdyby takie coś PiS #!$%@?ł to by gorące były #!$%@? przez lewackie boty na wykopie przez miesiąc xD #bekazlewactwa #poltyka #polityka

@programista15cm: opcje są dwie. Mechanik się zgodzi, a różowa potem nagra i będzie szantażować, że chciał zgwałcić lub szantażować, że powie żonie. Druga jest taka, że jak musi zapłacić za naprawę tyle, co sama zarabia w miesiąc, to chce przeskoczyć na nową gałąź, bo dochodzi do niej, że niektórzy zarabiają lepiej niż mityczny #programista15k
@przegryw_z_piwnicy: fajna masz neuroze.
Zdajesz sobie sprawe, ze to razem dwa przestepstwa, ktore gwarantuja wakacje powyzej 10 lat?
Za glowe czasem mozna dostac mniej
Poza tym ciezko nagrywac kogos bedac bierna strona w stosunku, z wykreconymi rekami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@programista15cm: ja tak, ale p0lki nie. Mało to fałszywych oskarżeń o gwałt czy pedofilię?
@przegryw_z_piwnicy: tak, tak sie dzieje. ale nikt nie pisze wiadomosci tylko wymienia sie plyny na zapleczu warsztatu.
Zwlascza przeciez klientka tez ma meza. Swoje lęki i psychozy zachowaj dla siebie
@przegryw_z_piwnicy: oni byli wlascicielami tych przybytkow. W zasadzie to raz jedna siksa (swapa jej chlopaki robili ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) siedziala z nami w piatek po zamknieciu, potem dodzwonila kolezanki i walilismy kokony z nimi i mechanolami do 6 rano ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogolem odkad zakupilem 20 letnie BMW poznalem mase ciekawych