@wscieklizna_irl: nazwa użytkownika wskazuje, że ta wiadomość nie była pisana do allegro xd ja rozumiem tlumaczyc memy jeszcze, ale żeby zamieniać firmę czy jakieś inne nazwy, zeby były bardziej z naszego podwórka to już jednak ciut przekłamanie i bardziej podchodzi pod fikcję niźli mem tworzony przez życie.
@wscieklizna_irl: Ja pół roku temu na telefonie szukałem maszynki elektrycznej do golenia. Teraz jak wyłączam adblocka to pierwsze co widzę to reklama maszynek do golenia xD
@wscieklizna_irl: remarketing gdzie płacone jest do Google za klik więc jak mają okres wyświetlania 30dni to taka reklama chodzi za Tobą a oni za to nie płacą
@wscieklizna_irl: Ty: Kupujesz deskę klozetową Facebook: Czy jesteś może zainteresowany abonamentem na deski klozetowe, co tydzień nowa dostarczana do domu. Przy zakupie 3 desek klozetowych czwarta gratis.
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
źródło: temp_file4920737142573392755
Pobierzźródło: Toaleta-w-stylu-Hello-Kitty
Pobierz#kiedystobylo
Ty: Kupujesz deskę klozetową
Facebook: Czy jesteś może zainteresowany abonamentem na deski klozetowe, co tydzień nowa dostarczana do domu. Przy zakupie 3 desek klozetowych czwarta gratis.