Aktywne Wpisy
Alzena +134
Zazdroszczę wam że jesteście w stanie pić te napoje zero 😔 ja tych słodzików nie jestem w stanie zdzierżyć, zostaje po nich na podniebieniu paskudny, mdły posmak którego nie mogę się pozbyć przez wiele godzin. A co gorsza te napoje bez cukru są o wiele słodsze niż odpowiedniki z cukrem.
#zdrowie #kuchnia
#zdrowie #kuchnia
kubas_782 +239
W grafice już to się dzieje na mniejszą skalę, w copywritingu już od dłuzszego czasu. Co z innymi branżami?
Ja osobiście obstawiam że do 2030 roku (no cóż, okrągła liczba), wiele zawodów zostanie zdziesiątkowanych (w takim sensie że pracę 10 osoób będzie wykonywac 1, która fizycznie nie bedzie tych rzeczy robic tylko nadzorowac wyniki AI).
Ciekawe czasy nadejda bo o ile ostatnie 100-200 lat to ciagly wzrost zapotrzebowania na praceumyslowa, to trend moze sie szybko odwrocic. Juz teraz dobry stolarz czy hydraulik wyciska wiecej niz wiekszosc absolwentow studiow (chyba ze ktos bardzo dobrze kierunek wybral). Zaraz sie okaze ze prace wiekszosci srednich pracownikow adminsitracyjnych moze wykonac automat.
#ai #praca #przyszlosc #pracbaza #pytanie #filozofia #wykop #sztucznainteligencja