Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +530
Dzisiaj musiałem jechać nad morze i wrócić. W sumie 800 km po autostradzie. Człowiek jedzie przepisowo czasem nawet trochę przekracza limit a i tak znajdzie się jakaś ameba błyskająca długimi bo mam czelność wyprzedzać kolumnę tirów z prędkością 145 km/hi a pan w kałdi czy tam innym burakowozie musi z---------ć.
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
źródło: temp_file8582491852600889801
Pobierz
Manden +194

Poproszę o wasze typy - z dowodami, kogo warto jednak dodać na tych tagach na czarną listę. Będę aktualizował ten wpis w miarę możliwości, bo to się już zupełnie nie daje przeglądać. Póki co, u mnie niestety trafia na tą listę kolega
@nad__czlowiek
bo ile można w kółko spamować o tym samym.
20-30 postów z czego średnio:
- 5 o tym jak AI wygryza devow
- 10 o kryzysie w IT
- 5 o tym jak się ktoś nie narobił, walił konia w pracy albo w 2h zrobił 2 tygodniowy sprint i musi się tym pochwalić randomom na wykopie
te powyższe zwykle piszą te
@exori_vis
@exori_vis
@nad__czlowiek
@JustJoinIT oraz @Bulldogjob jako naczelnych clickbaitowych spamerach.
Oferty mają spoko ale tu tylko syf robią
@ Bulldogjob
@ exori_vis
@ JustJoinIT # nie widziałem by dużo spamowali, ale też mam na czarnej ;)
Zastanawiam się co zrobić z grupą mireczków dwóch typów:
- nowe konta, może multi, może nie, typu:
KawaRozpuszczalna
- stare konta, tyle że albo karmiące trolli, albo naganiacze, lub miks
+ kukold
jedyne co ten user robi na tagach to reklama jakichś torrentowych "darmowych kursów".
@ten wpis https://wykop.pl/wpis/73646119/programowanie-programista15-programista25k-pracait