Aktywne Wpisy

MyOwnWorstEnemy +87
źródło: Gw7h3dEaMAAGPHD
Pobierz
qba2004 +1
Pytanie do Mirków i Mirabelek doświadczonych w sferze romantycznej - warto bawić się w związek na odległość np. 70 km i godziny jazdy w jedną stronę do Poznania? Czy lepiej postawić na to, żeby znaleźć dziewczynę u siebie na miejscu, nawet jeśli to zadupie?
#randkujzwykopem #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski
#randkujzwykopem #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski
Jak wyżej
- Związek na odległość jest spoko 34.7% (25)
- Lepiej poszukać na miejscu 65.3% (47)

Poproszę o wasze typy - z dowodami, kogo warto jednak dodać na tych tagach na czarną listę. Będę aktualizował ten wpis w miarę możliwości, bo to się już zupełnie nie daje przeglądać. Póki co, u mnie niestety trafia na tą listę kolega
@nad__czlowiek
bo ile można w kółko spamować o tym samym.
nieco szkoda, bo również bywają spoko, ale za dużo spamu tym open ai ostatnio.
@ Bulldogjob # wątpliwej jakości "artykuły"
@ exori_vis # prawdopodobnie
Komentarz usunięty przez autora
@ Bulldogjob # wątpliwej jakości "artykuły"
@ exori_vis # prawdopodobnie reinkarnacja scrumów jacy
@ JamesJoyce * # open AI
@ JustJoinIT #
Dawniej sikalafou, usunął konto i założył jakies borjackHorsemancośtam
@ elozapiekanka - desperat z problemami psychicznymi
gościu ma ewidentnie coś z garem
Oskariat nie ma wpisów, ale dużo komentarzy. Po prostu książkowy przykład sfrustrowanego toksyka
https://wykop.pl/ludzie/bojackHorsemanPatataj/wpisy/dodane teraz zbanowany, rzut oka na wpisy i widac ze nienormalny
@Oo-oO: nie wiem jak teraz, ale swego czasu właśnie uporczywie spamował i wracał na wykop ciągle z tym samym. Raz chyba się nachlał albo naćpał i zaczął wyzywać w komentarzach kto tylko zwrócił uwagę i trafił na czarną.
Ja prawie codziennie kogoś czarnolistuje od 3 lat, a mam dalej tylko 422 na liście :)