Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: nie był dobrym człoriekuem, tylko petem bez szacunku do siebie i jakichś wymagań co do partnerki. Czemu miałbym szanować typa co sam siebie nie szanuje.
Naprawdę, żeby nie brać karyny z dzieckiem nie trzeba być redpillowym ekspertem tylko mieć średnie iq i mieć do siebie minimum szacunku.
  • Odpowiedz
@Tylko_Seweryn: Prawidłowo, albo znajdź sobie jakąś młodą pochadową jeśli bardzo potrzebujesz, ale bycie singlem nie jest aż takie złe ma swoje plusy ma swoje minusy, byle mieć paczkę znajomych z którymi można iść na p--o czy inne kręgle.
  • Odpowiedz
@OpowiedzMiCos mam taką paczkę, korzystam z niej póki mogę, bo wiem że to się skonczy jak w naszej bandzie pojawi się pierwsze dziecko. A wtedy no cóż, skupię się na swoim hobby, a tam mam też fajny kontakt z innymi ludźmi, może nie tak bliski jak ze swoją ekipą, ale wystarczający żeby nie ochujeć w samotności. Aktualnie skupiam się bardziej na własnym rozwoju, a jak się jakaś znajdzie to spoko. Nie
  • Odpowiedz
  • 0
@Sprus a skąd wiesz, że on jest spermiarzem? Tu nie ma info na ten temat. Spermiarstwo to oglądanie się i ślinienie na widok innych bab jak frajer i chęć wyruchana wszystkiego co chodzi, brak honoru i zasad. To mi wygląda na człowieka, który uczciwie pracował i został wykorzystany za swoją dobroć.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Sytuacja jest bardzo prosta. Gosc wchodzi tam gdy nikogo nie ma i w--------a przez okno ich rzeczy, zmienia zamki i dzwoni na policje, ze probuja mu sie wlamac. Jedyne czego potrzebuje to dokument potwierdzajacy, ze mieszkanie jest jego (lub, ze on je wynajmuje) i tyle. Nie ma czegos takiego, ze pozwola sie nagle wprowadzic z powrotem nawet babie z dzieckiem. Niestety gynocentryzm spoleczenstwa jest bardzo silny
  • Odpowiedz
@WielkiNos: miałem takiego gościa w pracy xD na produkcji robił za minimalną, pół pensji komornik zabierał na alimenty, w tym na jedno nieswoje, czarnoskóre dziecko, które uznał xD

Jeszcze kukold brał na siebie kredyty na byłą konkubinę i dzieci (już nastoletnie) na telefony, tv sat, czy rower, bo "mieli spłacać" xD
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Nie chcę wyjść na złego, bo współczuję chłopu (o ile to nie bait). Jednak musiał być bardzo naiwny skoro zameldował obcą kobietę- nawet rodziny typu ciotka bałbym się. Nie wspominając o uznaniu nieswojego dziecka i pracy zagranicą utrzymując obcą kobietę.
  • Odpowiedz