Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@raide: no w sobotę przez noc było 4cmc albo coś podobnego kryształ ale bardziej euforyczny i śmierdzący lekko, alko walone wiadomo do tego bo działa u mnie jak katalizator do materiału. Potem w niedzielę poszedłem do ziomka żeby sobie coś dokupić na przetrzymanie, żeby powoli schodzić z fazy. Ale jak to zwykle bywa u niego też się rozkręciliśmy i już bardziej spidujace 3cmc bezwonne wjechało i wódeczka. Na próbę też
  • Odpowiedz
@Szym0nek: zdalnie, to wpadnie jakaś drzema. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niezły maraton, jak kwas zmieaszny z 3cmc? Ja dzisiaj też krysztalik, nowy doastawać to trzeba było przetestować ( ͡° ͜ʖ ͡°) Troszkę mało euforyczny i nie wiem czy to kwestia tolerki (raz na 2 tygodnie coś brane) czy po prostu taki materiał. Nie mniej, życzę odpoczynku teraz!
  • Odpowiedz
  • 0
@raide: no w trakcie spożywania od dwóch dni krysztalu jako podstawy, wrzuciłem kwasa. No ale kryształ chyba mózg skrystalizował tak, że szacowalbym 60 procent wczytania kwasu. Bez wizualnych fraktali ale za to z tym kwasowym myśleniem i głupawką-smiechawką. No ogólnie jak debile co było to dziś wrzucaliśmy jak testerzy substancji psychoaktywnych
  • Odpowiedz