Aktywne Wpisy

ShockDeals +203
Eyefire +9
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Może ktoś polecić dobry brand googli narciarskich? Mogą być też konkretne modele.
Z modeli to osobiscie idealnie leży mi g75, syn ma g105 i o tyle są fajne że mają wymienne szybki na magnes. Ale ja nie lubie wielkich 'sferycznych'.
@MannaR: Jak nie ma odrobiny światła, to ta cała technologia na nic się nie przyda. Będzie lepiej niż normalnych googlach, ale ten cały marketing co te szkła nie potrafią jest irytujący.
Miałem okulary arctica. Na szkłach pojawiły się jakieś "artefakty" po krótkim czasie użytkowania. Duże rozczarowanie.
Używam Majesty z wymiennymi szybkami i Julbo reactiv HC 1-3. Oba produkty bardzo