Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +87
jakim płatkiem śniegu trzeba być żeby się zesrać o tą reklame xD przecież to jest mem
Gours +72
Ale największą bekę to mam z Konfederacji. Wzięli młodą patuskę, ubrali ją w elegancką marynarkę, zrobili sesję zdjęciową i wystawili na listach xD Jak ona z polityki czai tyle, że je%#^ Ukrainę i LGBT xD Bo słuchając jej wywiadów stwierdzam, że intelektualistką to ona na pewno nie jest i o nic głębszego tam nie chodziło xD
#paryz2024 #boks #konfederacja #neuropa #polityka #
#paryz2024 #boks #konfederacja #neuropa #polityka #
Nawet te obrazy, które są wystawiane na aukcjach dla snobów za miliony i przedstawiają biały kwadrat na czarnym tle, czy jakieś bohomazy nie mają tak nieadekwatnie zawyżonej ceny w stosunku do realnej wartości jak nieruchy w Polsce.
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #kredythipoteczny #kredyt2procent #inwestowanie #patodeweloperka
@Ynfluencer: tymczasem nieruchomości w UK xD nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz.
1. W jakich?
2. Skąd wiadomo, że cena jest przewartościowana 2-3 krotnie a nie np. 5-6 krotnie?
Moja córka za to będzie zabezpieczona, no chyba, że mnie niezle #!$%@?.
@Ynfluencer: Prawdziwy Jackowski z ciebie. xD
Pamiętajcie, że Polski rynek mieszkalnictwa nie jest Polski, jest międzynarodowy, a głównie to unijny. W latach 2016-2021 pomagałem w dokonywaniu zakupów około 10 nieruchomości we Wrocławiu w różnych cenach dla mojego kolegi z Niemiec(Saksonia). Owy znajomy sam mówił mi, że nie tylko on kupował tam nieruchomości, inni Niemcy też to robili, z rozmów ze znajomymi deweloperami dodam, że ponoć sporo Niemców i Czechów dokonuje zakupów inwestycyjnych we Wro.
Później
Ale nie można też zaprzeczyć temu, że to czyste oszustwo, bańka spekulacyjna i oderwanie od wartości fundamentalnej.
Poza tym zapominasz o fakcie, że gdy tylko ja kupię to na pewno pierdyknie w dół, więc nie wiem jak możesz tak gadać, mając świadomość, że jestem przeklęty to musiałbym być idiota, żeby
chłopie spadków w najbliższych latach nie będzie, a nawet jak beda (co jest bardzo mało prawdopodobne) to max 10-15%. Żeby były spadki to musielibyśmy mieć tu wojnę. W każdym innym wypadku rząd dosypie żeby się to dalej kręciło.
@Ynfluencer: byś się zdziwił