Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ja się absolutnie nie znam na takich tematach, ale teoretycznie to brzmi klasycznie tak jakby ktoś na boku inny był niewiem jakiś detektyw by się przydał albo coś , a może się za dużo paradokumentów naoglądałem niewiem
  • Odpowiedz
Różową wróciła do domu i ja już czułem że coś jest nie tak - przycisnąłem ją, okazało się że czuję urazę bo myślała że jak wróci to będzie zrobiona romantyczna kolacja i że kupię jej kwiaty - mimo że sama nic nie zrobiła dla mnie a umawialiśmy że po prostu wyskoczymy na miasto...

@mirko_anonim: Najgorzej

Kwestia różnic charakteru - różową chciałby chodzić na imprezy, pić, chodzić po klubach... ona wie
  • Odpowiedz
  • 28
@mirko_anonim im szybciej się rozejdziecie tym lepiej, tyle w temacie. Nie żeby się tego nie dało naprawić - tylko po co się męczyć. W moim przypadku dojrzałe związki byłem w stanie tworzyć dopiero po 25-27 roku życia. Wcześniej nie wiedziałem czego tak naprawdę oczekuję od partnerki.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
✨️ Autor wpisu (OP): Miałem myśli że może kogoś mieć.
Ale to na 99% odpada.

Nie ukrywa telefonu, nie wylogowuje się z FB na wspólnym lapku więc miałem okazję coś podejrzeć i w zasadzie nie pisze nawet z żadnymi chłopami.
Po robocie wraca od razu do domu, jak wyjdzie z jakąś koleżanka to zazwyczaj wstawia zdjęcia na story na IG.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: oświadcz się jej i zrób dziecko na pewno będzie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak poważnie jesteś młody jeszcze z tego co rozumiem. Jeśli rozmawiasz szczerze z swoją kobietą i szczerze uważasz, że odpowiednio komunikujesz swoje potrzeby, a ona nie chce/ma w------e w to by je realizować, to stary przykro mi, ale chyba nie jesteście sobie przeznaczeni i czas się ewakuować. Uwierz mi lepiej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zwykle jak czytam tego typu posty to się zastanawiam po co wy jesteście w tego typu relacjach XD Mój dobry znajomy teraz też ma perspektywę 3 lat na odległość ze swoją (to ona była najpierw na erasmusie, a teraz w innym kraju coś tam robi). Po co, życie jest jedno. Taki związek to tylko strata czasu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to stara jak świat rzecz a jest to zew kutangi. Gdy zew kutangi się pojawi nie ma środków ani wśród szamanów ani wśród kapłanów by go odwołać. Możesz dać jej się wyszaleć i wróci za dwa lub trzy miesiące ale zew kutangi nie odpuści. Jakbyście byli razem dalej i mieli dzieci to zew kutangi przybierze jeszcze bardziej straszliwą postać. Piszę serio, co opisujesz jest kompletnym standardem braku kutangi.
  • Odpowiedz