✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jak macie na wszystko czas?
Kiedy poznaję nowe osoby (25-29lvl), to najczęściej mają sporo umiejętności. Znają się na gotowaniu, potrafią kilka języków, grają na czymś, chodzą na siłownię/jogę/sztuki walki, maja czas na czytanie duzej ilosci książek, spełniają się zawodowo i dodatkowo kształcą. To osoby które są w związku.
Ja też staram się robić to wszystko, ale nie zawsze mam już po pracy wystarczająco energii, aby potrafić się skupić na czymś co zabiera bardzo dużo uwagi i skupienia. Staram się nawet gotować sobie obiady na 2 dni, a robić duże zakupy na cały tydzień, by i wtedy nie marnować na to czasu. Już nawet nie oglądam filmów, seriali, ograniczam internet jak najbardziej mogę. A nie mam nawet dziewczyny...
Anonim (nie OP): Są to osoby, które: - są zdrowiutkie na umyśle i przez to codzienne życie nie odbiera im energii, bo każdą sytuację traktują ze spokojem - od dziecka coś robią, są nauczone konsekwencji w działaniu. To nie jest tak, że codziennie robią wszystkie wymienione przez ciebie czynności, ale jak od lat robi się coś, np. 2 razy w tygodniu po 2 godziny to masz tego efekt - jak są w związku to
@mirko_anonim: Ja mam mnóstwo wolnego czasu, nie mam z nim co robić, wręcz marnuje go na jakieś wykopy, internety, memy, tiktoki i tak dalej. Ale funkcjonuje normalnie, mam kobietę, mam pracę, jakieś tam zainteresowania (powiązane z pracą), uprawiam sport, lubię jeść choć z lenistwa nie gotujemy, a zamawiamy, ale nawet ugotować coś to nie jest dla mnie problem, nie jest to żaden wyczyn, żebym wcześniej musiał się tego uczyć. Może
@mirko_anonim A i jeszcze jedno. Praca. Co robisz w niej? Bo ja mogę sobie pozwolić u siebie na opieprzanie się i w czasie pracy ogarniam sobie internety, wychodzę na jedzenie czy do fryzjera
Jak macie na wszystko czas?
Kiedy poznaję nowe osoby (25-29lvl), to najczęściej mają sporo umiejętności. Znają się na gotowaniu, potrafią kilka języków, grają na czymś, chodzą na siłownię/jogę/sztuki walki, maja czas na czytanie duzej ilosci książek, spełniają się zawodowo i dodatkowo kształcą. To osoby które są w związku.
Ja też staram się robić to wszystko, ale nie zawsze mam już po pracy wystarczająco energii, aby potrafić się skupić na czymś co zabiera bardzo dużo uwagi i skupienia. Staram się nawet gotować sobie obiady na 2 dni, a robić duże zakupy na cały tydzień, by i wtedy nie marnować na to czasu. Już nawet nie oglądam filmów, seriali, ograniczam internet jak najbardziej mogę.
A nie mam nawet dziewczyny...
#kiciochpyta #zalesie #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- są zdrowiutkie na umyśle i przez to codzienne życie nie odbiera im energii, bo każdą sytuację traktują ze spokojem
- od dziecka coś robią, są nauczone konsekwencji w działaniu. To nie jest tak, że codziennie robią wszystkie wymienione przez ciebie czynności, ale jak od lat robi się coś, np. 2 razy w tygodniu po 2 godziny to masz tego efekt
- jak są w związku to
Może
@Vadzior: w sensie pracujesz na b2b?