@mirko_anonim: niedojrzałość, brak hamulców moralnych, podleganie podstawowym instynktom, traktowanie kobiet przedmiotowo i brak głębszej refleksji o konsekwencjach dla siebie, niedojrzałe "lekkie" partnerki.
Chyba nic nie zrobisz, póki życie cię nie zmiele i nie dojrzejesz do relacji którą uszanujesz. level 40? level 50?
Anonim (nie OP): To proste: ciągnie cię do lasek, które cię nie chcą. We wczesnym dzieciństwie musiałeś być odrzucony przez matkę lub zinterpretować jej zachowanie wobec ciebie jakoby cię porzuciła.
✨️ Autor wpisu (OP): Inną smutnym faktem jest to, że nie tęsknię. Nie tęskniłem do poprzedniej i nie tęsknie do teraźniejszej. Nawet po tygodniach bycia samotnie (delegacje). Czasami mam wrażenie, że gdy pewnego dnia przestałaby się do mnie odzywać to byłoby mi to wszystko jedno... oczywiście wtedy gdy miałaby powód. Zdjęłoby to ze mnie jakiś taki ciężar odpowiadania za drugą osobę. Nie umiem chyba kochać i nie przeszkadza mi samotność i
z perspektywy nie warto, ale wiem jak ciężko z tym walczyć - szczególnie w czasach gdy (jak mawiał wielki filozof mały waldek) tuzin suk wart jest dziesięciocentówkę.
Pytanie do ludzi z Pomorza- kojarzycie czy są jakieś plaże gdzie mógłbym wjechać moim SUVem (Hyundai Tucson 2026 NX5 z Pleos Connect, napęd MHEV jak coś).
Wiem, że są parkingi, ale musiałbym podejśc z 50m na pieszo, a z auta miałbym bliżej.
Chyba nic nie zrobisz, póki życie cię nie zmiele i nie dojrzejesz do relacji którą uszanujesz.
level 40? level 50?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Terapia lub "ta jedyna"?
z perspektywy nie warto, ale wiem jak ciężko z tym walczyć - szczególnie w czasach gdy (jak mawiał wielki filozof mały waldek) tuzin suk wart jest dziesięciocentówkę.
ale… da się, warto, polecam,