Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem zazdrosna o mojego faceta i nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Absolutnie nie chcę, żeby myślał, że jestem zakompleksiona. Poznaliśmy się, gdy oboje mieliśmy 17 lat, jesteśmy 6 lat razem. Generalnie, chłopak starzeje się jak wino ( ͡° ͜ʖ ͡°) i niestety coraz więcej kobiet zwraca na niego uwagę. Widzę to szczególnie jak idziemy razem. Bardziej podoba się kobietom niż ja mężczyznom i po prostu się boję, że wymieni mnie na lepszy model.

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #milosc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim problem w tym ze ogolnie twoja wartos po 25lvl zacYna spadac a faceta rosnac ale jak sie kochacie i jest gitara to soe nie przejmuj tym bo takie przejmowanie soe to moze byc problem dla ziomka
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak opróżnisz mu worek i napełnisz jego brzuch przed wyjściem z domu to nie będzie myślał o innej ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i warto sprawić żeby przyjemnie było na Ciebie patrzeć (ciuchy, lekki makijaż, sylwetka czy jakaś kosmetyczka od czasu do czasu). A tak to nie zawracaj mu głowy, daj realizować swoje pasje, dbaj o ciepło domowego ogniska i nie masz się czym przejmować.
  • Odpowiedz
Bardziej podoba się kobietom niż ja mężczyznom i po prostu się boję, że wymieni mnie na lepszy mode

@mirko_anonim: Niestety może tak się stać nawet jak zrobisz wszystko perfekcyjnie tj. sama jego ciekawość jak to jest z inną plus to że ma taką realną szansę, podoba się laską, skłoni go do zdrady.

Staraj się mega dbać zarówno o ognisko domowe jak i o sypialnię, to powinno być wszystko w najlepszym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: smieszne troche XD zazdrosny facet by babie nogi calowal (albo bil czy tam wyladowywal sie na scianach/meblach jesli mialby powody do zazdrosci)
baba nic z siebie nie chce dac, jedynie swidruje jej w dupie ta zazdrosc, zastanawia sie jak zrobic zeby sie nie narobic

ty nie wiem, moze dosypuj mu jakiegos srodka na lysienie, wycieraj brudny tylek w jego reczniki to moze dostanie pryszczy
  • Odpowiedz
Jak opróżnisz mu worek i napełnisz jego brzuch przed wyjściem z domu to nie będzie myślał o innej ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i warto sprawić żeby przyjemnie było na Ciebie patrzeć (ciuchy, lekki makijaż, sylwetka czy jakaś kosmetyczka od czasu do czasu). A tak to nie zawracaj mu głowy, daj realizować swoje pasje, dbaj o ciepło domowego ogniska i nie masz się czym przejmować. Może nawet stado
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Typowe, wzięłaś sobie kolesia z wyższej ligi, niż ty jesteś. Dopóki będziesz mu codziennie robiła loda to myślę, że zostanie przy tobie, ale zawsze będziesz miała z tyłu głowy, że koleś jest z brzydszą, niż zasługuje.

To też dobre dla ciebie, bo ze strachu będziesz dbała o siebie i nie powinnaś się roztyć jak większość bab.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: zle miejsce na takie posty. 3/4 frustratow na tym forum chetnie by Cie sprowadzilo do parteru i zniszczylo psychike, bo sami sa totalnie nikomu nie potrzebni i generuja tylko zbedny dwutlenek wegla.

Badz dobrym partnerem i tyle wystarczy; sluchaj i pomagaj oczekujac tego samego. Doroslosc nie polega na rzucaniu sie na coraz mlodsze kobiety, a na wspolnym pokonywaniu przeszkod i wspieraniu sie nawzajem. Jezeli ktos tego nie potrafi docenic
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Ja jestem OPką jakby co ale zgubiłam link.
@Marek_Licyniusz_Krassus Generalnie zwracam uwagę innych mężczyzn, szczególnie za granicą i wiem, że on to widzi. Jego znajomi mnie też zajebiście lubią od początku naszego związku, więc wiem , że on widzi moją wartość. No ale gdyby pojawiła się dużo ładniejsza i zainteresowana na więcej kobieta, to ilu mężczyzn by się powstrzymało?
@Fine-Faulty Ani trochę. Nawet się nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Tu, wedlug nastoletnich 15k+ mozna przeczytac tylko o czadach, puszczalskich polkach itd, posty pisane przez osoby, ktore kobiety widzialy glownie w formacie jpg.

@sm3rf-m4rud4, tak samo jak można przeczytać, że każdy tutaj jest super przystojny, do którego startuje dużo dziewczyn i ma super żonę, do której podlatuje dużo facetów( ͡
  • Odpowiedz