Aktywne Wpisy
arcxa +98
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz
Notabene +36
Wrzuciłem ofertę sprzedaży używanego Xboxa X za 2500 zł w tamten weekend na wykop, oczywiście wykopki zesrały się że to nie jest tyle warte i że posrało mnie z ceną. Wystawiłem wczoraj na OLX w tej samej cenie, dzisiaj poszedł. Kupił go chłop na 10 urodziny swojego dziecka. Jako że jestem dobrym człowiekiem to mówię że jak dla dzieciaka to super i zjechałem mu 300 zł z ceny. Był zadowolony jak cholera.

Invinceble - Niezwyciężony
Twórcy: Robert Kirkman, Ryan Ottley, Cory Walker
IMDb: 8.7/10
https://www.imdb.com/title/tt6741278/
https://upflix.pl/serial/zobacz/invincible-2021
Sezon 1 i 2… (powinno być 12 sezonów)
Gatunek: animacja, przygodowy
Aktualnie wychodzi drugi sezon superbohaterskiego serialu na podstawie komiksu Invinceble. Podobnie jak w The Boys pokazuje on życie supków ale w wykrzywieniu. Łatwo odnajdziemy postacie, które kojarzą nam się ze znanymi bohaterami, jednak ich brutalność jest na innym, wyższym poziomie. Historia zaczyna się od tego, że syn jednego z superbohaterów wchodzi w dorosłość i zyskuje moce. Jednak szybko się okazuje, że idzie za tym inna wiedza i odpowiedzialność niż się spodziewał…
Komiksów jest 12 tomów, pierwszy sezon był na równo z pierwszym tomem, więc zakładam, że wszystkiego będzie 12 sezonów. Tak, czytałem całość i nie wszystkie wątki są ciekawe, ale opowieść nawet wciąga i co niesamowite potrafi nawet wzruszyć. Obsada głosowa też jest świetna…
Czy polecam? Tak, teraz, bo wiem, że potem się rozwlecze i nie będzie tak świeże i wartkie.
źródło: invi
Pobierztrzeba jednak przejsc 1 occinek i przyzwyczaic sie do kreski/animacji jak ze startych lat