Aktywne Wpisy

drakonia +1507
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

Wiecie, że lekarze z państwowego szpitala w Kaliszu zarabiają więcej niż szefowa Europejskiego Banku Centralnego czy szef Rezerwy Federalnej USA? xD 4 najlepiej opłacanych lekarzy w Kaliszu zarabia średnio po 2,5 mln zł rocznie (w sumie 10 mln zł), podczas gdy wynagrodzenie prezesa EBC wynosi 466 tys. euro (ok. 1,9 mln zł) rocznie, a pensja szefa FED to zaledwie 203 tys. dolarów (ok. 735 tys. zł) rocznie. Szefowie banków centralnych USA i
źródło: 52206
Pobierz

Invinceble - Niezwyciężony
Twórcy: Robert Kirkman, Ryan Ottley, Cory Walker
IMDb: 8.7/10
https://www.imdb.com/title/tt6741278/
https://upflix.pl/serial/zobacz/invincible-2021
Sezon 1 i 2… (powinno być 12 sezonów)
Gatunek: animacja, przygodowy
Aktualnie wychodzi drugi sezon superbohaterskiego serialu na podstawie komiksu Invinceble. Podobnie jak w The Boys pokazuje on życie supków ale w wykrzywieniu. Łatwo odnajdziemy postacie, które kojarzą nam się ze znanymi bohaterami, jednak ich brutalność jest na innym, wyższym poziomie. Historia zaczyna się od tego, że syn jednego z superbohaterów wchodzi w dorosłość i zyskuje moce. Jednak szybko się okazuje, że idzie za tym inna wiedza i odpowiedzialność niż się spodziewał…
Komiksów jest 12 tomów, pierwszy sezon był na równo z pierwszym tomem, więc zakładam, że wszystkiego będzie 12 sezonów. Tak, czytałem całość i nie wszystkie wątki są ciekawe, ale opowieść nawet wciąga i co niesamowite potrafi nawet wzruszyć. Obsada głosowa też jest świetna…
Czy polecam? Tak, teraz, bo wiem, że potem się rozwlecze i nie będzie tak świeże i wartkie.
źródło: invi
Pobierztrzeba jednak przejsc 1 occinek i przyzwyczaic sie do kreski/animacji jak ze startych lat