Wpis z mikrobloga

@BlackpillRAW: Czyta się trochę jak harlekin ale cała historia bardzo zabawna. Czuć, że jest to doświadczenie prawika bo cała ta ekscytacja, planowanie... ale tak to wygląda jak się jest przeciętniakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@BlackpillRAW dawać tyle kasy, żeby baba poudawała, że zainteresowana jest twoim towarzystwem. To już wolę w ogóle nie mieć doświadczeń z babami.
  • Odpowiedz
  • 1
@Turczyk No ale to atmosfera była imprezowa, luźna. Beka to jest z tych co myslą, że to są jakieś science fiction takie sytuacje. A prawda jest taka że każdy kto ma kilka stów może przeżyć w Wawie taką przygode.
  • Odpowiedz
jedna to wyuzdana blondyna jak Jessa Rhodes. Druga to skromniejsza brunetka “dziewczyna z sąsiedztwa” taka jak Lana Rhodes.

@BlackpillRAW:
Bardzo z tego zgniłem xD.
  • Odpowiedz
@BlackpillRAW:

Ja wtedy z zaskoczenia objąłem ją w pasie i szybko przycisnąłem do siebie.

#chad #samiecalfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja myślę, że lepiej by ci było pójść w tej kwocie na dobry diving, z GFE taki. Żebyś sobie też mógł pomacać, poprzytulać, a później keks. Skoro odnalazłeś się w strip clubie, gdzie jest więcej osób to tym bardziej myślę odnalazłbyś się
  • Odpowiedz
@BlackpillRAW: Wsumie to Ty turbo-dynamiczniak jesteś. Jeszcze kolega-Oskar który cię gdzieś wyciąga w części pierwszej ehh…

Próbuje sobie wyobrazić co ja bym zrobił z moim autyzmem gdybym tam wlazł :p
  • Odpowiedz