Aktywne Wpisy
lormont 0
Gdzie w Polsce mieszkać, żeby nie było ryzyka powodziowego?
#powodz
#powodz
Nokimochishii +181
Wygląda to fatalnie. Przelewa się jak jak Niagara jakaś...
#powodz
#powodz
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#wegetarianizm #stek #wolowina #jedzzwykopem #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie
Sam jem mięso ale w-------ą mnie takie wieśniaki
@Ximcio: Ale Ty jesteś męski ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie dość, że jesz steki, to jeszcze masz bekę z tych, co nie jedzą. Weź c---a włóż w to mięso jeszcze.
striggerowałem się, pomimo że jestem mięsożercą xD
Po pierwsze - kawał mięsa smażonego w całości nie jest stekiem.
Po drugie - nie widać przypraw na zewnętrznej stronie, nie posoliłeś ani nie popieprzyłeś przed smażeniem? Błąd.
Po trzecie - nie rozumiem koncepcji blue-rare przy tak grubych kawałkach mięsa. Po co smażyć mięso, jeśli tak naprawdę chcesz je spożyć na surowo? No i blue rare też jest stopniem wysmażenia i ma swoje zalecenia co do temperatury wewnętrznej i bynajmniej nie jest tak, że po smażeniu (obróbce cieplnej) wnętrze ma mieć temperaturę taką samą jak
@Ximcio: A gdzie w ogóle masz łeb? Zapytajmy najpierw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@adamczo: A ja np. lubię blue-rare tego rodzaju. Trochę jak tatar przed obróbką. Obsmażenie zmienia i urozmaica smak, więc trudno powiedzieć, że to bez różnicy z jedzeniem kawałka mięsa całkiem na surowo.
O Chryste, polędwica wołowa i OP pisze że "nie ma się do czego przykładać". Na serio, zatkało mnie, brak mi słów. Dobry troll, dwa razy striggerowac w jednym wpisie to sztuka,
Hm, całkiem dobra propozycja. W jakim regionie urzedujesz?