Aktywne Wpisy
tiofen +633
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +297
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
chciałbym klatkę, wyciąg, sztangę, obciążenie, jakieś maty pod to wszystko
mam na oku:
- klatkę z wyciągiem od dav-ski - tego nie jestem do konca pewien
- bumpery od axxo - tu akurat jestem dosyć pewny, wiem że mogę taniej, ale lubię takie talerze i to chyba całkiem łatwo sprzedać w razie co
poza tym:
- no i kupiłbym jakiś gryf olimpijski bo jednak przyjemniej się tym operuje, tutaj nie wiem co wybrać żeby nie przepłacić bez sensu, ale z tego co widzę to 800-1000 i tak trzeba wydać, chętnie przyjmę jakieś rady
- no i nie wiem co z ławką, jak na siłce ćwiczyłem to lubiłem te płaskie z eleiko, bo były fajnie szerokie, ale chciałbym też mieć możliwość regulacji i jeszcze najlepiej żeby kółka miała, a wydaje mi się że ciężko o taką szeroką i fajną regulowaną?
- no w podkładkę pod to wszystko się nie zagłębiałem, ale to będzie w pokoju z drewnianą podłogą więc pewnie im grubsze tym lepsze? ktoś coś?
wszelkie rady i komentarze mile widziane
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
@mvvpe: zobacz czy nie wyjdzie ci taniej kupić dwa bumpery, żeby mieć dobrą wysokość sztangi od podłogi i amortyzację a resztę talerzy dobrać od rzemieślnika z OLXa
Sam właśnie buduje siłkę i mam podobny zestaw.
Ławka regulowana np. od davski (mam) albo k-sport ~600zł
Gryf ten od axxo (taki mam) 950zł lub studio mocy (import że