Aktywne Wpisy
Dentoray +61
Po 2 latach bawienia się w bukmacherkę i obstawiania meczów za drobne, wyciągnąłem saldo z konta ile przelewów poszło do sts oraz superbet, oraz ile wpływów otrzymałem od tych dwóch bukmacherskich firm z powodu wygranych:
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,

breakdown1 +2
Przydałby mi się doradca finansowy lub jakiś ogarnięty coach. Nie wiem jak rozplanować najbliższe kilka lat. Mam wrażenie, że jest za dużo zmiennych by na oko ocenić która strategia byłaby najlepsza.
Chciałbym kupić mieszkanie, ale nie wiem czy ładować teraz w giełdę ile się da, a potem przykładowo połowę wyciągnąć na wkład własny (np uzbierać 400k, a potem 200k wyciągnąć), czy może wyciągnąć wszystko by kredyt był jak najmniejszy, ale potem budować portfolio
Chciałbym kupić mieszkanie, ale nie wiem czy ładować teraz w giełdę ile się da, a potem przykładowo połowę wyciągnąć na wkład własny (np uzbierać 400k, a potem 200k wyciągnąć), czy może wyciągnąć wszystko by kredyt był jak najmniejszy, ale potem budować portfolio

chciałbym klatkę, wyciąg, sztangę, obciążenie, jakieś maty pod to wszystko
mam na oku:
- klatkę z wyciągiem od dav-ski - tego nie jestem do konca pewien
- bumpery od axxo - tu akurat jestem dosyć pewny, wiem że mogę taniej, ale lubię takie talerze i to chyba całkiem łatwo sprzedać w razie co
poza tym:
- no i kupiłbym jakiś gryf olimpijski bo jednak przyjemniej się tym operuje, tutaj nie wiem co wybrać żeby nie przepłacić bez sensu, ale z tego co widzę to 800-1000 i tak trzeba wydać, chętnie przyjmę jakieś rady
- no i nie wiem co z ławką, jak na siłce ćwiczyłem to lubiłem te płaskie z eleiko, bo były fajnie szerokie, ale chciałbym też mieć możliwość regulacji i jeszcze najlepiej żeby kółka miała, a wydaje mi się że ciężko o taką szeroką i fajną regulowaną?
- no w podkładkę pod to wszystko się nie zagłębiałem, ale to będzie w pokoju z drewnianą podłogą więc pewnie im grubsze tym lepsze? ktoś coś?
wszelkie rady i komentarze mile widziane
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
@mvvpe: zobacz czy nie wyjdzie ci taniej kupić dwa bumpery, żeby mieć dobrą wysokość sztangi od podłogi i amortyzację a resztę talerzy dobrać od rzemieślnika z OLXa
źródło: zz13
PobierzSam właśnie buduje siłkę i mam podobny zestaw.
Ławka regulowana np. od davski (mam) albo k-sport ~600zł
Gryf ten od axxo (taki mam) 950zł lub studio mocy (import że