@mirko_anonim: dlaczego cos mialoby byc nie tak? Polki juz ogarniaja ze wpadki i wczesne macierzynstwo rozwalaja zycie i sie na to nie zgadzaja. Wiec doradzaja kolezance co same by zrobily przy nieplanowanej ciazy. Choc watpie w jakies wielkie namawianie na aborcje, raczej az tak kogos nie obchodzi kolezanka z pracy, by sie tak zamartwiac jej zyciem.
Anonim (nie OP): Niby nie obchodzi ale w ogóle dziwna sytuacja, bo nikt z nas nie podchodził do tego jak do rozwalenia życia, różowa to nawet się cieszyła po pierwszym szoku a tu takie coś xD Ogólnie laski dwie samotne matki, to doradzały usunąć, bo na pewno ją zostawię samą z dzieckiem, to trzeba robić aborcję póki jest czas. Z tym, że kiedyś widziałem ich zachowanie i wobec tych dzieci i
@mirko_anonim: zwykle w tym ze bombelek niesamowicie ogranicza zycie towarzyskie, kulturalne i zwyczajny chillout. Poza masa czasu pochlania tez kase. Nie bez powodu ludzie w panstwach rozwinietych coraz pozniej decyduja sie na dziecko i coraz czesciej na jedno, maks dwoje.
@mirko_anonim: bo na ukrainie ciąża to przypieczętowanie że się ma faceta , ale ogólnie Rosja ukraina ma najpotężniejsze wskaźniki aborcji w całej Europie Myślę że sobie tak ubarwiasz na swoje zęby powiedzieć hurrr durrr Polki najgorsze ale zobacz jakie kraje mają najwiecej aborcji i rozwodow w Europie Rosja i Ukraina
Tak wiem polki najgorsze ale dziwnym trafem znam 3 facetów którzy mieli żonę z ukriany i wszyscy po rozwodach Ja ci życzę szczęścia ale nie naginaj prawdy jak suche statystyki mówią co innego
Choc watpie w jakies wielkie namawianie na aborcje, raczej az tak kogos nie obchodzi kolezanka z pracy, by sie tak zamartwiac jej zyciem.
Ogólnie laski dwie samotne matki, to doradzały usunąć, bo na pewno ją zostawię samą z dzieckiem, to trzeba robić aborcję póki jest czas. Z tym, że kiedyś widziałem ich zachowanie i wobec tych dzieci i
Nie bez powodu ludzie w panstwach rozwinietych coraz pozniej decyduja sie na dziecko i coraz czesciej na jedno, maks dwoje.
@Aster1981: No wiadomka, karuzela kutangów musi trwać co najmniej do 30.
Myślę że sobie tak ubarwiasz na swoje zęby powiedzieć hurrr durrr Polki najgorsze ale zobacz jakie kraje mają najwiecej aborcji i rozwodow w Europie Rosja i Ukraina
Ja ci życzę szczęścia ale nie naginaj prawdy jak suche statystyki mówią co innego
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora