Aktywne Wpisy

Sebalke +11
Chyba coś przegapiłem ale od kiedy #instagram zmienił się w coś takiego? XDDDD kiedyś miałem głównie treści związane z motoryzacją, czy muszę zmienić jakieś opcje w insta?
źródło: 1000022422
Pobierz
Atreyu +159
To jedna z moich ulubionych historii z #iiwojnaswiatowa
Historia ma dwóch bohaterów: Franza Stiglera niemieckiego pilota Luftwaffe i Charlie Browna z USAAF (United States Army Air Forces) stacjonującego w bazie RAF Kimbolton w Anglii.
Charlie Brown pilotował bombowiec B-17F ("Latająca forteca"). 20 grudnia 1943 roku nad Niemcami, wraz ze swoim zespołem i innymi B-17F wykonywali bombardowania Bremen. Podczas nich bombowiec został poważnie uszkodzony przez artylerię przeciwlotniczą. Oderwało spory fragment ogona, dwa silniki
Historia ma dwóch bohaterów: Franza Stiglera niemieckiego pilota Luftwaffe i Charlie Browna z USAAF (United States Army Air Forces) stacjonującego w bazie RAF Kimbolton w Anglii.
Charlie Brown pilotował bombowiec B-17F ("Latająca forteca"). 20 grudnia 1943 roku nad Niemcami, wraz ze swoim zespołem i innymi B-17F wykonywali bombardowania Bremen. Podczas nich bombowiec został poważnie uszkodzony przez artylerię przeciwlotniczą. Oderwało spory fragment ogona, dwa silniki

Jak wszyscy, to wszyscy! Moje wyjście z szafy zwane z ang coming out. Plecy suche, ale powtórzę za @veracholera "niesmak pozostał". Dodatkowo na sztycy brakuje miejsca i nie mieści się Garmin Varia. Może zmienię na Win Wing jak radzi @dybligliniaczek ?
PS. Dziś letni zestaw ubraniowy był zupełnie wystarczający!
PS2 w komentarzu #pokamorde
#rowerowyrownik #rower #ruszwarszawa
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20231030_122606
Pobierzźródło: IMG_20231030_122631
Pobierzźródło: YDXJ0530
PobierzJak ten działa, to nie ma sensu win winga. Ogólnie im bliżej opony tym lepiej, bo wcześniej wyłapuje syf.
No i żeby nie było tak różowo, jak jest dużo piachu i błota to gdzieś to błoto jednak musi lecieć, jak nie na plecy to w przypadku win winga leci na tylny trójkąt, nogi i łańcuch... Nie na darmo "normalny" pełny błotnik sięga dosyć nisko z przodu tylnego koła -
https://allegro.pl/oferta/toolbox-organizer-rower-bidon-futeral-przybornik-13303529331
@mmichal: a co złego w podsiodłówce?